Anamaria Prodan, decizie radicala! Ce i-a cerut lui Laurentiu Reghecampf sa faca

Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf s-au despartit, insa divortul nu a fost inca finalizat, asa ca in presa apar aproape zilnic noi informatii despre relatia rece dintre cei doi.

Chiar daca au impreuna un copil, impresara si antrenorul par a fi la cutite, astfel ca stirile despre ei nu sunt chiar pozitive. Potrivit jurnalistilor de la Click, Anamaria Prodan a castigat in instanta procesul privind pensia alimentara pentru Bebeto, astfel ca Laurentiu Reghecampf trebuie sa-i achite cat mai urgent aproximativ 50.000 de euro.

Insa sursa citata mai scrie ca impresara a avut si o cerinta bizara la fostul ei sot, iar acesta ar putea fi un semn ca ea nu sta foarte bine cu partea financiara: Anamaria Prodan i-a spus lui Laurentiu Reghecampf sa se ocupe de schimbarea cauciucurilor pentru masina Ferrari pe care ea o detine si care este parcata in fata casei din Snagov! Pretul masinii s-ar ridica la aproximativ 450.000 de euro, astfel ca nici schimbarea cauciucurilor nu are cum sa fie prea ieftina.
loading...

sursa: perfecte.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro