Cine era romanca atacata de rechin in timpul vacantei din Egipt. Roxana Donisan era o mare impatimita a sporturilor nautice

S-a aflat cine era romanca atacata si ucisa de rechin in timpul vacantei din Egipt, in apropierea celebrei statiuni Hurghada, de la Marea Rosie. Roxana Donisan, in varsta de 44 de ani, si-a gasit sfarsitul duminica in timp ce practica snorkeling. Reamintim ca in aceeasi zi si in aceeasi zona, o alta femeie, de origine austriaca, a murit in urma atacului unui rechin.

Sfarsit teribil pentru o femeie din Romania care se afla in vacanta in celebra statiune egipteana Hurghada. Femeia adora sa calatoreasca mai ales in destinatii care aveau iesire la mare, caci adora sa practice snorkeling-ul, dupa cum se vede pe contul ei de Facebook. Duminica, 3 iulie, autoritatile din Egipt au intrat in alerta maxima, dupa ce doua turiste au fost atacate de rechini intr-una dintre cele mai populare statiuni de la Marea Rosie, Hurghanda.

Tragediile au avut loc la un interval foarte scurt de timp si la o distanta de circa 600 de metri. Prima victima a fost o turista austriaca, in varsta de 68 de ani, care a reusit sa scape din coltii pradatorului feroce si a ajuns in stare foarte grava la mal. O ambulanta a transportat-o de urgenta la spital, insa nu a mai rezistat pana acolo.

A doua femeie ucisa de rechin in apele Marii Rosii era o romanca, in varsta de 44 de ani, din Suceava, care se afla in vacanta in Egipt si se bucura din plin de tot ce avea destinatia de oferit. Trupul ei neinsufletit a fost descoperit la cateva ore de la primul atac. Conform informatiilor publicatiei Monitorul de Suceava, Roxana Donisan este turista de origine romana care a fost ucisa de rechin in timpul vacantei din Hurghanda, Egipt.

loading...
Femeia, in varsta de 44 de ani, era de loc din Suceava, lucra ca functionara la Directia de Finante si era o mare impatimita a calatoriilor. Din imaginile postate de ea pe retelele de socializare se vede cu ochiul liber ca adora destinatiile care aveau iesire la mare, iar printre preferatele ei erau plajele din Egipt sau Grecia. Totodata, se pare ca suceveanca era o mare impatimita a snorkeling-ului si practica acest sport nautic ori de cate ori avea ocazia.

La scurt timp dupa ce s-a aflat in presa de moartea tragica a romancei, Ministerul Afacerilor Externe din Romania a transmis un comunicat.

„In acest context, reprezentantii ambasadei au intreprins demersuri, in regim de urgenta, pe langa autoritatile competente egiptene in vederea obtinerii unor informatii suplimentare cu privire la circumstantele producerii decesului. Potrivit informatiilor transmise de autoritatile competente egiptene, in urma investigatiilor realizate, a reiesit ca decesul cetateanului roman s-a produs in urma unui atac al unui rechin.

Reprezentantii Ambasadei Romaniei la Cairo au intreprins demersurile necesare pe langa autoritatile romane competente pentru identificarea, de urgenta, a familiei din Romania a persoanei decedate, fiind transmise condoleante pentru pierderea suferita si oferite informatiile necesare cu privire la repatrierea trupului neinsufletit pentru a fi inmormantat in Romania”, se arata in comunicat.

sursa: bzi.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro