De ce nu va mai face Antonia copii. Alex Velea a dezvaluit motivul!

Alex Velea si Antonia formeaza unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul romanesc, avand impreuna doi baieti absolut superbi. Frumoasa cantareata mai are o fiica din fosta sa casnicie, Maya, pe care artistul o iubeste neconditionat. Cu toate ca si-au dorit intodeauna o familie numeroasa, cuplul nu va mai face copii. Iata de ce!

Antonia si Alex Velea formeaza un cuplu superb, de aproape 10 ani. Acestia au construit impreuna o familie absolut superba, cu trei copii. Maya este fiica pe care frumoasa cantareata o are din fosta casnicie, dar care creste si se dezvolta primind iubirea artistului, iar Dominic si Akim sunt cei doi baieti care au aparut pe lume din iubirea celor doua vedete. Cu toate ca sunt extrem de fericiti, cantaretul a recunoscut ca si-ar mai fi dorit copii, insa Antonia nu mai vrea. Iata de ce!

Invitat la o emisiune mondena, Alex Velea a explicat faptul ca Antonia are o grupa de sange care nu ii mai permite sa faca al patrulea copil. In plus, dupa 3 cezariene, o noua sarcina ar putea provoca complicatii.
loading...
„Deja dupa trei cezariene… Are si RH-ul negativ. Nici grupa sangvina nu ii mai permite sa mai aiba alt copil, dar si daca ar ramane insarcinata, ar exista posibilitatea sa fie niste probleme”, a declarat el in cadrul unei emisiuni mondene.

sursa: protv.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro