ELENA UDREA S-A IUBIT CU UN FOTBALIST DE LA STEAUA

Viata amoroasa a Elenei Udrea este din nou in prim plan! Cu toate ca in prezent Udrea se afla dupa gratii la Penitenciarul de femei Targsor, unde isi ispaseste pedeapsa de sase ani de inchisoare, in baza sentintei din dosarul „Gala Bute”, secrete din viata ei privata ies la iveala.

Elena Udrea a fost mereu o prezenta controversata in viata politica, cand era mana dreapta a presedintelui Traian Basescu. De asemenea, si viata personala a fostului ministru a fost extrem de interesanta pentru publicul larg.

Regretatul Corneliu Vadim Tudor a evocat, in urma cu 11 ani, un presupus episod din debutul ascensiunii celei care a fost „blonda de la Cotroceni”.

Corneliu Vadim Tudor este cel care a vorbit despre faptul ca intre Elena Udrea si Ilie Stan a fost o mare pasiune.

„Stiu si de la unele persoane despre aceasta dragoste. Cred ca era la cumpana anilor 80-90. S-a indragostit de baiatul asta de la Steaua. Era vorba de o pasiune! Si banuiesc ca, acum cativa ani, atunci cand Ilie Stan a revenit in Ghencea (n.r. – ca antrenor), ea a contribuit.

Cred ca Gigi Becali a vrut sa intre pe sub pielea ei si i-a facut un favor. E o deductie logica. Stiu ca se iubeau in Dacie. El avea o Dacie si o parcau in prelungirea Ghencea. „Elena Udrea a venit de la Buzau la Bucuresti, dupa el. Udrea a fost marea lui iubire. Ea era scolarita la Buzau, acum vreo 20 de ani, cand erau impreuna. Ilie avea o Dacie alba, in care se tot giugiuleau cand se intalneau”, povestea politicianul acum 11 ani, conform Impact.ro.

De loc din judetul Buzau atat Elena Udrea, cat si Ilie Stan, cei doi s-ar fi cunoscut la Bucuresti. Aceasta era studenta, iar el fotbalist in plina ascensiune la cel mai titrat club din Romania.

„Am cunoscut-o la Bucuresti, fiind buzoieni. Nu aveam cum sa avem o relatie la Buzau, pentru ca amandoi eram la Bucuresti. Ne-am cunoscut, dar n-au fost chestiuni amoroase. Nu era cunoscuta pe vremea aia, dar ati vazut cum arata! Vedeti cum arata si acum…Am luat masa impreuna la Minerva, la Chinezesc. Probabil ca Vadim m-a vazut la masa si stiti cum era. Am platit amandoi. Ea era la facultate in Bucuresti, eu jucam la Steaua. Locuiam amandoi in Drumul Taberei”, declara Ilie Stan.

Elena Udrea a fost condamnata de catre Inalta Curte de Casatie si Justitie la sase ani de inchisoare cu executare in dosarul Gala Bute. Inainte cu o zi de a se da sentinta de catre magistrati, Elena Udrea a plecat din tara. Dupa ce a fost data in urmarire internationala, aceasta a fost prinsa de catre oamenii legii din Bulgaria, pe 7 aprilie.

Avocatul acesteia sustine ca femeia nu a fugit din tara, ci se ducea in Grecia fiindca avea o programare la o clinica de specialitate. Conform avocatului, Elena Udrea incerca sa mai faca un copil. Din aprilie si pana in prezent, fostul ministru al Dezvoltarii a stat incarcerata intr-o inchisoare din Bulgaria.

sursa: debarbati.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro