Jurnalist: Putin este „grav bolnav”, arata ca un hamster

John Sweeney, un proeminent jurnalist de investigatie britanic a scris in noua sa carte ca liderul din Rusia, Vladimir Putin, arata „grav bolnav”, cu obrajii umflati, care il fac sa semene cu un hamster, scrie Newsweek.

In viitoarea sa carte (care va fi lansata pe 21 iulie), ”Killer in the Kremlin”, Sweeney a descris schimbarile pe care le-a observat in comportamentul si aspectul fizic al lui Putin, despre care a spus ca il sperie.

El a sustine ca Putin a apelat la steroizi, mentionand ca presedintele ar fi inceput incepe sa ia medicamentele cu ani in urma pentru a trata o leziune la spate suferita dupa caderea de pe cal.

Potrivit lui Sweeney, acest lucru ar fi putut duce la un abuz de steroizi, care poate provoca o serie de probleme de sanatate, cum ar fi leziuni majore ale organelor si tumori.

Zvonurile despre sanatatea lui Putin se vehiculeaza de cateva luni. Unele teorii faceau referire la videoclipurile cu presedintele rus care a aparut tremurand sau tensionat ca dovada ca ar putea avea boala Parkinson, chiar daca unii experti medicali au contestat astfel de discutii.

loading...
In aprilie, un raport de investigatie al Proekt Media a sustinut ca Putin a fost insotit de medici – inclusiv de un chirurg de cancer tiroidian – in calatoriile lui din 2016 pana in 2019. Raportul mai spunea ca Putin ar fi fost operat cu cativa ani in urma, dar nu spunea in mod direct daca el a fost diagnosticat cu cancer sau orice alta boala.

In cartea sa, Sweeney a spus ca otravirea cu steroizi ar putea sa-l afecteze pe Putin.

„Este oare posibil ca Vlad Otravitorul sa fi sfarsit prin a se otravi pe sine insusi? Este”, a scris Sweeney.

„Nu este un om care se simte bine. Si asta provoaca o intrebare. Vladimir Putin, stiind ca nu mai are mult de trait, ne-ar omori pe toti?” Sweeney descrie urmarile excesului de steroizi in cazul unui gangster britanic care lua atat de multe ca in cele din urma „a murit cand i-a explodat inima”.

Comportamentul „hiperagresiv” afisat de Putin in ultimele luni i-ar fi amintit de „furia steroidica” a gangsterului.

sursa: protv.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro