Lidia Buble si-a etalat formele generoase intr-un costum de baie

Lidia Buble si-a inceput vacanta de vara si i-a informat si pe fani de acest lucru cu o postare incendiara pe Instagram. Vedeta s-a lasat fotografiata intr-un costum de baie nude.

Cantareata si-a etalat formele generoase intr-un costum de baie in doua piese, de culoarea pielii, care poate fi confundat cu o lenjerie intima.

Accesorizata cu ochelari de soare, cercei rotunzi mari in stilul lui Jennifer Lopez si acoperita cu un kimono de plaja, Lidia Buble pare desprinsa dintr-un pictorial Victoria’s Secret.

Desi si-a salutat fanii cu “Aloha”, artista se afla in Grecia, nu in Hawaii. Cum era de asteptat, Lidia a primit sute de complimente de la admiratorii ei.

loading...
Lidia Buble nu e singura vedeta din Romania aflata acum in vacanta in Grecia. Lili Sandu a mers cu sotul ei in prima vacanta in doi de cand este mamica. Aceasta este in Mykonos. “Prima vacanta fara bebe si sincer va spun ca a fost tare biiine! Cu greu m-am hotarat sa fac pasul cel mare si nu vreti sa stiti starile de vinovatie si cele de anxietate inca de cand eram in avion , daaar ma bucur ca am inteles ca totul va fi bine cu bebe si ca este normal ca mami si tati sa aiba vacante fara el! ” a spus Lili Sandu.

sursa: protv.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro