Margherita de la Clejani, condamnata definitiv dupa ce a condus drogata si a facut accident.

Margherita de la Clejani a fost condamnata definitiv dupa ce a condus drogata si a facut accident. Din fericire, nimeni nu a fost ranit, dar judecatorii au luat decizia sa o condamne aspru pe Margherita de la Clejani pentru ca s-a urcat la volan sub influenta drogurilor. Ce pedeapsa a primit fata Clejanilor.

Margherita de la Clejani a fost condamnata de judecatorii de la Curtea de Apel din Bucuresti, dupa ce Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 4 Bucuresti a cerut ca magistratii sa rejudece cauza in care artista a fost condamnata pentru ca a condus sub influenta drogurilor.

La termenul din 29 iunie, judecatorii au admis apelul si au dat o sentinta definitiva mult mai aspra in cazul cantaretei.

Mai exact, magistratii Curtii de Apel din Bucuresti i-au inasprit simtitor sentinta pe care o primisese anul trecut si impotriva careia Parchetul a depus apel.

Prin urmare, condamnata initial la plata unei amenzi penale in valoare de 16.000 de lei – socotite ca fiind echivalentul a 200 de zile de inchisoare amenda – Margareta Myriam Manole a avut surpriza sa afle ca magistratii au decis ca este prea putin pentru fapta facuta, potrivit fanatik.ro.

‘Desfiinteaza, in parte, sentinta penala apelata si rejudecand: In baza art.396 alin.1, 2 si 10 C.p.p. raportat la art.61 C.p., condamna pe inculpata Manole Myriam-Margareta la pedeapsa de 40.000 de lei amenda penala (200 zile amenda x 200 lei/zi) pentru savarsirea infractiunii de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante prevazuta de art.336 alin.2 C.p.. (fapta din 23.05.2020)’, este o parte a deciziei luate de magistrati, in procesul in care Margherita de la Clejani a fost judecata pentru ca a condus sub influenta substantelor interzise.

loading...
Pe langa amenda penala de 40.000 de lei pe care a primit-o, Margherita de la Clejani a avut neplacerea sa primeasca si prelungirea interdictiei dreptului de a conduce masini de la un an, cum a fost decizia in prima instanta, la trei ani.

Atrage atentia inculpatei asupra dispozitiilor art.63 C.p. Conform art.66 alin. 1 lit. i C.p. aplica inculpatei pedeapsa complementara a interzicerii dreptului de a conduce vehicule pentru care este necesar permis de conducere pe o perioada de 3 ani de la data ramanerii definitive a hotararii.

Mentine celelalte dispozitii ale hotararii atacate privind plata cheltuielilor judiciare avansate de stat. Cheltuielile judiciare ocazionate de solutionarea apelului formulat de Parchet raman in sarcina statului. Definitiva.

Pronuntata prin punerea la dispozitia partilor si a parchetului, prin mijlocirea grefei, azi, 29.06.2022′, se arata in minuta instantei.

In cazul in care Margherita de la Clejani nu va plati amenda penala de 40.000 de lei (echivalentul a aproximativ 8.000 de euro) va ajunge, conform dispozitiilor instantei, la penitenciar timp de 200 de zile.

Contactata de FANATIK, Margherita de la Clejani a fost foarte ferma in raspunsurile pe care le-a dat la intrebarile legate de condamnarea primita: ‘Va rog, nu ma deranjati cu asta’.

Margherita de la Clejani a provocat un accident pe bulevardul Gheorghe Sincai din Sectorul 4 din Bucuresti, pe 23 mai 2020. Dimineata, in jurul orei 06.00, cand se intorcea de la o petrecere la volanul unei masini de teren, Margherita a lovit un autoturism parcat.

Politia, ajunsa la fata locului, a testat-o pe fiica Clejanilor cu aparatul Drugtest, iar rezultatele au aparut ca fiind pozitive, motiv pentru care a fost condusa la IML si i s-au prelevat analize suplimentare, folosite, de altfel, in instanta in procesul pierdut de fata Clejanilor.

sursa: viva.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro