Parintii Roxanei, romanca ucisa de rechin in Egipt, devastati de durere

Parintii Roxanei, romanca ucisa de rechin in Egipt, au aflat de la televizor ca fiica lor a fost ucisa de un rechin si, pana au fost instiintati de autoritati, au sperat pana in ultima clipa sa nu fie vorba despre ea. Iata ce marturisiri tulburatoare face tatal femeii!

Roxana Donisan se numea romanca ucisa de rechin in Egipt, avea 44 de ani si era functionara la Directia de Finante din Suceava. Parintii ei au vazut infioratoarea stire la televizor si s-au rugat pana in ultuma secunda sa nu fie vorba despre fiica lor. Acestia sunt inca in stare de soc si nu inteleg cum de a fost posibila o asemenea tragedie.

Roxana Donisan, romanca ucisa de rechin in Egipt, nu se afla la prima excursie in aceasta tara si, de data aceasta, isi achizitionase doua sejururi aici, deoarece isi dorea o vacanta prelungita. Parintii femeii au aflat infioratoarea stire de la televizor si sunt devastati.

„Am vazut la televizor si mi-a sarit inima din loc. Au dat si poza, vai de mine si de mine!”, a marturisit mama Roxanei, conform Kanal D.

Pe de alta parte, tatal Roxanei nu isi imagineaza cum s-a putut petrece tragedia, dat fiind ca fiica lui era o inotatoare buna. Suferinta celor doi parinti este una fara de margini, dat fiind ca Roxana era unicul lor copil.

„Stau sa ma gandesc cum a putut sa mi-o ia Dumnezeu daca era credincioasa. Pacatele cui trebuie sa le plateasca copilul meu? Ea era o inotatoare foarte buna. De la patru ani a fost, ca am dat-o la inot si a prins o dragoste de apa. Singurul copil, singurul copil! Si macar daca aveam un nepot, dar nu a fost sa fie sa isi gaseasca jumatatea”, a marturisit tatal Roxanei.
Roxana mersese pentru a treia oara in vacanta in Hurghada. Tatal ei si-a amintit, devastat, ca se gandeau sa anuleze, dat fiind ca Roxana pleca singura si se simtea stinghera pe aeroport, printre grupurile de turisti si familiile cu copii.

loading...
„Te apuca, asa, o stare, care e greu de stapanit. Si asta a fost intr-adevar momentul in care, i-am zis la un moment dat, la o adica renuntam. Da-i la Dumnezeu 2.000 de euro, sau 1.900 de euro cat e pretul, da-i la Dumnezeu sfantul. „Nu’, zice, „trebuie sa ma duc sa ma relaxez’, a mai spus tatal Roxanei Donisan, femeia ucisa de rechin.

Roxana era pasionata de calatorii, dar si de sporturi nautice, pasiune pe care a platit-o cu viata, din pacate… Cadavrul romancei a fost descoperit intr-un recif de corali la doua zile de la raportarea disparitiei ei. Era desfigurata.

„Ramasitele ei au fost puse intr-un sac. Erau sase politisti acolo, nu ne-au lasat sa filmam’, a povestit un martor, citat de The Sun.

Parintii Roxanei Donisan, romanca ucisa de rechin, au vazut la stiri teribila veste si, pana a venit confirmarea, au trait un cosmar. Mama femeii a avut o presimtire inca de cand a vazut stirea la TV, insa au sperat pana in ultima secunda ca nu este vorba despre fiica lor.

„Era a treia oara in Egipt, era locatia cunoscuta, de aceea nici nu a refuzat-o pe doamna de la agentia de turism. Mai avea un singur loc pentru a-si completa locul. Pe de o parte, s-a bucurat stiind locul, calitatea serviciilor, in schimb problema cu rechinii nu prea aveam referinte. Ea daca facea iesiri facea cu instructorul, cunostea regulamentul de inot. Inotul era sportul ei preferat vara, iarna patinajul.

Acum momentul fatidic, nu am nicio informatie, cum a fost, cum a decurs. Am aflat de la stiri ca o romanca a murit mancata de rechin, apoi dupa doua ore ca are 40 de ani. A venit apoi politia sa ne ia date personale, probabil si sa ma instiinteze ca va lua legatura consulul din Egipt. Era vorba de fata noastra.

Certificarea a fost in momentul cand consulul a luat legatura si a confirmat ca este fata noastra si ca este la spital, dar nu mai e in viata. Sa pic de pe scaun, stateam la masa si vorbeam la telefon. Sotia a avut o presimtire rea de cum a vazut informatia pe TV, lucru care s-a confirmat. Fiind duminica si personalul fiind liber, la societatea de turism, la urgente a raspuns, mi-a confirmat si domnisoara aia. Discutiile au durat pana la 22.00, dupa care nu am putut dormi toata noaptea’, a povestit tatal romancei in exclusivitate pentru observatornews.ro.

sursa: viva.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro