Anamaria Prodan, raspund acid dupa ce a fost acuzata ca a apelat la Photoshop

Transferul lui Nicolae Stanciu la Wuhan a creat o intreaga controversa in mediul online.

Nicolae Stanciu (28 ani) a fost cumparat de FC Wuhan cu 4 milioane de euro de la Slavia Praga. Mijlocasul ofensiv a fost ademenit de catre nou-promovata din China cu un salariu lunar de 3 milioane de euro.

Cand a semnat contractul, Stanciu a fost insotit de reprezentantii de la Global Sports, agentie internationala din Cehia si Slovacia. Fotbalistul roman s-a fotografiat alaturi de reprezentantii firmei, iar imaginea a aparut pe contul oficial de instagram Global Sports. Doar ca impresarul jucatorului este Anamaria Prodan, care nu a aparut in fotografie, dar a gasit o metoda inedita pentru a-l felicita pe fotbalist pentru noul transfer.

Insa, chiar daca a fost critica pentru ca a apelat la Photoshop, Anamaria Prodan nu este afectata. Fosta sotie a lui Laurentiu Reghecampf sustine ca ar trebui sa i se acorde mai mult credit pentru beneficiile pe care le aduce fotbalului romanesc.

„Cainii latra, ursul trece. In cazul meu ursul latra, cainii trec! Eu raman cu faima, cu transferurile, cu respectul jucatorilor si cu banii!

Restul cu ce? Merit doar atat: ‘Felicitari, doamna Anamaria Prodan, pentru tot ce faceti pentru fotbalul romanesc si pentru jucatorii romani’.

Recunostinta e boala grea la noi! Concluzia? Sunt un MiG-19 pentru toti”, a declarat Anamaria Prodan, pentru digisport.

sursa: sport.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro