Banel Nicolita, interviu cu lacrimi in ochi! Ce a spus despre fetele lui

Considerat unul dintre cei mai buni si muncitori fotbalisti pe care i-a avut Steaua, Banel Nicolita a reusit sa se faca apreciat si de publicul larg, nu doar de catre suporterii echipei din Ghencea.

Chiar daca l-a avut patron pe Gigi Becali, iar echipa se numeste, din 2017, FCSB, Banel Nicolita a avut norocul sa poarte pe piept stema Stelei, pentru ca a evoluat sub culorile ros-albastre intre 2005 si 2011.

Recent, intr-un interviu pentru Ego, fostul fotbalist, acum in varsta de 37 de ani, a vorbit despre divortul de sotie si despre cele doua fete pe care le are cu femeia.
„Sunt minunat, din punctul meu de vedere, pentru ca ma implic foarte mult. Sunt un om care ofera toata dragostea. Fetele mele sunt cele mai minunate fiinte de pe lume. Va vorbesc cu lacrimi in ochi. Nu exista bucurie mai mare. Cand sunt cu ele, le iau tot ce vor. Va spun sincer, avand doua fete mari, nu as vrea sa mai fac inca un copil. Le iubesc prea mult si nu vreau sa creada vreodata ca iubesc pe cineva mai mult decat pe ele. La noi este vorba despre respect. Fosta mea sotie a inteles nebunia mea si m-a acceptat cu multe chestii. Avem o relatie foarte buna din toate punctele de vedere, nu exista scandal. Daca imi doresc sa ma duc sa iau fetele, le iau. Nu este problema. Ii multumesc pentru asta, pentru ca stiu ca nici ei nu ii este usor. Vom vedea ce o sa se intample, caci viata este plina de surprize”, a spus Banel Nicolita.

sursa: perfecte.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro