Brigitte Pastrama, aparitie incendiara in costum de baie. Citeste intreaga stire: Brigitte Pastrama, aparitie incendiara in costum de baie. Fosta sotie a lui Ilie Nastase are 45 de ani

Brigitte Pastrama si sotul ei, Florin, se afla in vacanta la mare. Cei doi isi fac concediul pe litoralul romanesc, in Mamaia.

Brigitte a postat pe retelele de socializare cateva fotografii de pe plaja, iar intr-un dintre ele apare in costum de baie. La cei 45 de ani pe care ii are, fosta sotie a lui Ilie Nastase are o silueta de invidiat. Brigitte a dat jos cateva kilograme in ultima perioada, e vede ca merge la sala pentru ca are abdomenul bine conturat si si-a facut un implant la nivelul posteriorului, pe care acum si-l expune la plaja cu multa mandrie.

Brigitte nu a ascuns niciodata faptul ca a apelat la diverse operatii estetice pentru a arata bine, insa nu la liposuctie. Sotia lui Florin Pastrama a scos din buzunare cateva mii de euro pentru transformarile fizice suferite.
Nu am ascuns niciodata interventiile chirurgicale, dar nu am avut niciodata vreo liposuctie…. niciunde! Dragii mei, ca sa nu mai imi bagati in cont’ tot felul de operatii la tot felul de preturi, va spun eu cum sta treaba: Primul implant mamar a fost in 1997, (2000€) l-am shimbat de doua ori, deoarece am nascut de doua ori de atunci, (in total – 5500€). Am o rinoplastie (2500€), deoarece am suferit o ruptura de piramida nazala in 2009, in urma faptului ca am fost agresata de tatal Sarei. Mi s-au augmentat in 2002 buzele la Timisoara cu o bioalcamida, care mi-a migrat in toata fata si s-a capsulat si am reusit sa mi-o scot in 2013 in Germania – operatia a durat 9 ore, prin laparoscopie si a fost cea mai scumpa si dificila (10.000€) – a spus fosta sotie a lui Ilie Nastase, acum cateva luni, potrivit bzi.ro.

sursa: unica.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro