Familia Sterp, apel catre fani, in cautarea hotilor

Familia Sterp face orice pentru a-si recupera banii furati.

In urma cu mai multe saptamani, locuinta familiei Sterp a fost sparta, iar hotii care au patruns in casa aau plecat cu un seif de peste 100 de kilograme, in interiorul caruia se afla o suma de bani de ordinal sutelor de mii de euro.

Incidentul a fost tinut departe de public timp de trei saptamani, dar la sfarsitul lunii trecute, Culita Sterp le-a povestit totul fanilor si. Ba chiar, a declarant ca este dispus sa ofere recompense de zeci de mii de euro celor care il ajuta de dea de urma hotilor si a banilor.

Pana acum, insa, acest lucru nu s-a intamplat, familia Sterp fiind in continuare pagubita, motiv pentru care a apelat, din nou, la ajutorul fanilor din online, deloc putini la numar.

Recent, pe pagina sa de Instagram, Culita Sterp a facut public un mesaj de familia, alaturi de o rugaminte pentru cei care fac parte din comunitatea sa online.

Sustinandu-se reciproc unii pe altii, toti cei din familie au format un grup in online, acolo unde se discuta chestiunile de ordin intern si unde, acum, fiecare incearca sa aduca speranta celuilalt in gasirea seifului cu bani.

”Facem echipa toti. Pot sa ne fure banii, dar nu si unitatea si iubirea”, a fost mesajul pe care Ileana l-a trimis fratilor, surorii si mamei sale.

In replica, Culita Sterp, cel mai mare dintre frati, a apreciat gandul surorii sale, pe care l-a dus si mai departe.

Artistul a anuntat in online ca seara zilei de joi ca fi una speciala si poate le va aduce noroc.

Astfel, el ii indeamna pe toti cei care-l apreciaza sa se alature familiei sale in rugaciune. Prin acest mod, el spera ca Dumnezeu sa faca o minune si hotii sa fie prinsi si banii inapoiati.
”Sora mea, Ileana, a spus ceva… ceva divin. Astazi la ora 22:00 ne unim in rugaciune, cei care vreti sa va rugati cu noi, va multumim! Dumnezeu sa va rasplateasca!”, a scris Culita Sterp in mediul online.

De asemenea, cu sau fara bani, spune Mama Geta, conform conversatiei de familie, fratii Sterp nu se lasa, vor forma o echipa si mai unita de acum incolo.

”Atat timp cat traiesc eu, asa vom fi, uniti. Si la greu, dar si la bine. Unul pentru toti si toti pentru unu”, a fost mesajul mamei pentru copiii ei.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro