Prima reactie a lui Ibrahim Ashary, dupa ce Anamaria Prodan a confirmat relatia.

Nu mai este pentru nimeni un secret faptul ca Anamaria Prodan se afiseaza pe retelele de socializare tot mai des alaturi de unul dintre cei mai cunoscuti doctori esteticieni din Golf. Cum a reactionat Ibrahim Ashary, dupa ce Anamaria Prodan a confirmat relatia cu un barbat misterios.

Anamaria Prodan a postat aseara o fotografie in care se tinea de mana cu un barbat misterios. Cu atat mai mult, impresara si-a surprins placut fanii in ultima perioada, asta pentru ca se afiseaza din ce in ce mai mult cu unul dintre cei mai cunoscuti doctori esteticieni din Golf. Cum a reactionat Ibrahim Ashary.

In ultima vreme, Anamaria Prodan este tot timpul cu zambetul pe buze, semn ca a trecut peste scadalul cu Laurentiu Reghecampf. Impresara isi surprinde fanii cu fotografiile pe care le posteaza alaturi de Ibrahim Ashary. Ei bine, nici medicul estetician nu se lasa mai prejos si a publigat si el o imagine alaturi de blondina.

Toti fanii au observat ca Anamaria Prodan se afiseaza din ce in ce mai mult alaturi de medicul estetician, iar aseara si-a luat urmaritorii din mediul online prin surprindere, asta pentru ca a postat o imagine in care se tinea de mana cu un barbat misterios, semn ca este implinita pe plan sentimental in prezent.

Momentan, ramane de vazut daca barbatul misterios alaturi de care se tinea de mana este sau nu Ibrahim Ashary. Impresara este foarte discreta cand vine vorba de viata ei personala, iar in urma cu mai mult timp sustinea ca nu isi va prezenta public viata amoroasa decat dupa ce va termina cu divortul de Laurentiu Reghecampf.

In urma cu mai mult timp, Anamaria Prodan a declarat, in exclusivitate pentru Antena Stars, ca isi doreste ca pe viitor sa aiba parte de o „nunta regala”, insa nu acum, ci dupa ce va deveni o femeie singura cu acte.

”Pot sa fac intr-o secunda, doar ca eu sunt o femeie maritata oficial si trebuie sa termin divortul, sa-mi strang copiii frumos, sa nu mai faca parte din aceasta.., dupa care facem si nunta regala”, a anuntat Anamaria Prodan, in premiera la Antena Stars.

Anamaria Prodan a demonstrat de foarte multe ori ca este o femeie puternica si o adevarata luptatoare pentru ea si pentru copiii ei. Ramane de vazut daca impresara va fi in continuare discreta cu privire la viata ei sentimentala.

sursa: fresh24.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro