Ce avere avea Alexandru Arsinel. Era unul dintre cei mai bogati actori

Alexandru Arsinel avea unele dintre cele mai mari venituri dintre actorii din Romania.

Potrivit ultimei declaratii de avere, din 2021, Alexandru Arsinel a incasat 33.720 lei (pensie de revolutionar), 73.512 lei (pensie), 74.772 (indemnizatie de merit de la Ministerul Culturii) si 10.800 lei (o indemnizatie handicap gradul II pentru ca o ingrijeste pe sotia bolnava).

Astfel, suma totala anula s-a ridicat la 107.232, adica 8.936 de lei pe luna.

In plus, Alexandru Arsinel detinea patru terenuri: o cota parte din doua terenuri aflate in Dolhasca si doua terenuri integrale aflate in Sinaia si in Samurcas-Crevedia.

Actorul mai detinea trei case de vacanta si un apartament in Bucuresti, dar si o masina marca Toyota.

Alexandru Arsinel mai avea 12 depozite bancare – noua in lei, doua in euro si unul in dolari.
Alexandru Arsinel a murit, joi, dupa o lunga perioada in care s-a confruntat cu probleme medicale, un transplant de rinichi si mai multe internari in spitale.

Actorul se afla internat la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti din 15 septembrie pentru tratarea unor leziuni cauzate de repaosul prelungit la pat.

„Avand in vedere istoricul medical si pentru a-l avea sub o supraveghere mai atenta, s-a hotarat, ulterior, transferarea dumnealui in sectia de ATI”, informa, pe 20 septembrie, unitatea medicala.

Actorul a mai fost internat si luna trecuta, la Institutul Clinic Fundeni.

Alexandru Arsinel, director al Teatrului de revista „Constantin Tanase”, era recunoscut pentru rolurile sale din filme si piese de teatru de comedie, precum si pentru lungul sau parteneriat cu Stela Popescu.

sursa: protv.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro