Ce se intampla cu Liviu, fostul sot al Israelei, la 3 ani de cand a disparut fara urma. Cu ce se ocupa acum

Israela Vodovoz tinea prima pagina a ziarelor dupa ce s-a cuplat cu un barbat mai tanar decat ea cu 30 de ani. Liviu Arteni si Israela s-au casatorit in anul 2008, dar in 2016, Liviu a parasit caminul conjugal. Ulterior, cei doi au divortat, iar dupa moartea Israelei, el a disparut din peisaj. Acum s-a aflat ca barbatul s-a mutat la tara si creste animale.

Israela Vodovoz s-a casatorit cu Liviu Arteni in 2008. Ei au format unul dintre cele mai noncoformiste cupluri din showbiz, dar diferenta de varsta nu a contat niciodata pentru ei si si-au continuat povestea de iubire, in ciuda criticilor celor din jurul lor. In mai 2016, Liviu Arteni a parasit caminul conjugal, iar pe 14 decembrie 2016, cei doi au mers la un mediator, unde au semnat actele de divort. Ulterior, in mai multe declaratii, Israela a sustinut ca a fot victima violentei domestice.

Liviu Arteni era un barbat de contitie modesta, iar Israela i-a dat pe mana o suma frumoasa de bani. Dupa ce Israela a murit in 2018, Liviu s-a facut nevazut. Acesta a refuzat sa mai vorbeasca cu prietenii pe retelele sociale si, dupa scandalul legat de mostenirea Israelei, Liviu parca a intrat in pamant.

De-a lungul timpului, au aparut mai multe zvonuri despre fostul sot al Israelei Vodovoz. S-a spus ca Liviu Arteni a plecat in Marea Britanie si ca s-a casatorit. Acum, s-a aflat ca barbatul s-a intors de cativa ani in Romania si ca locuieste intr-o localitate din apropierea orasului Calarasi, potrivit wowbiz.ro.

Aici, Liviu Arteni si-a construit o casa pe doua nivele in comuna Dorobantu, judetul Calarasi si are o mica ferma, din care se si intretine. Vecinii acestuia spun ca fostul sot al Israelei este un barbat muncitor, insa si foarte retras, motiv pentru care nu prea interactioneaza cu ei. Pe de alta parte, Liviu nu mai poarta parului lung, cum o facea odinioara, motiv pentru care este mai greu de recunoscut.

Israela Vodovoz este si motivul pentru care Liviu Arteni a ales sa se mute tocmai in localitatea Dorobantu. Femeia a lasat prin testament toata averea copiilor ei, iar lui Liviu nu i-a revenit nimic. Totusi, cand era in viata, Israela a pus pe numele fostului sot patru terenuri agricole in Calarasi. Liviu Arteni a vandut doua dintre aceste terenuri si a mai pastrat doua: unul in Dorobantu si altul in satul invecinat, Varasti.

Chiar daca au existat zvonuri, Liviu Arteni nu s-a recasatorit. Dupa moartea Israelei, au existat speculatii ca acesta si-a refacut viata cu o alta femeie. Dupa ce a parasit-o pe Israela Vodovoz, Liviu Arteni a locuit o vreme la un camin din Bacau, dupa care a plecat in Anglia si apoi in Spania, la Alicante.

sursa: viva.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro