MAMA LUI CULITA STERP PRESUPUNE CINE AR FI UNUL DINTRE HOTII CARE I-AU FURAT 200.000 DE EURO

In ultimele zile ale lunii iulie, Iancu si Culita Sterp dezvaluiau ca le-a fost sparta casa, iar hotii au fugit cu un seif in care se aflau aproxiamtiv 200.000 de euro.

Potrivit celor spuse se membrii familiei Sterp, jaful a avut loc in primavara, insa pentru a-i lasa pe oamenii legii sa isi faca treaba si sa ii gaseasca pe hoti, Culita Sterp, fratii lui si mama lor au decis sa nu faca povestea publica. Doar ca politia nu a dat de urma infractorilor, asa ca familia Sterp a anuntat pe internet ca ofera recompensa celor care au detalii despre hoti si despre furt.

Din pacate, nici pana in ziua de azi hotii nu au fost prinsi, iar Culita Sterp nu si-a recuperat banii, asa ca Geta, mama artistului, a oferit un nou interviu celor de la Playtech, prin care afirma ca stie cine ar fi unul dintre infractori.
„Sunt inca foarte suparata pe toata lumea. Nu credeam ca voi apuca ziua in care ceilalti vor rade de mine in halul asta! Eu toata viata am stiut un singur lucru: sa muncesc ca sa-mi castig banii necesari existentei. Pentru asta am mers la munca cu noaptea-n cap, daca a fost nevoie. Nu am asteptat de la nimeni nimic si nici nu am cersit ceva! Acum, cineva din anturajul meu si-a batut joc de familia mea. Mi-a furat banii stransi dupa o munca de ani buni. Nu mai am incredere in nimeni, nici in politie, nici in autoritati, nici in vecini. Va spun cu mana pe inima ca pe unul il stiu. A fost in casa mea, i-am dat sa manance, i-am gasit un loc de munca. Si el cum ne-a rasplatit increderea? Ne-a spart casa, aruncand rusinea asupra noastra. Nu pot spune cine este, dar sper ca vom strange probele necesare, ca sa le dovedim tuturor ca nu ne inselam. Abia astept ca baiatul meu Culita sa termine cu sezonul cantarilor, ca sa ne putem apuca impreuna sa aflam cine este vinovat de cele intamplate in casa noastra. Momentan, recompensa promisa de catre baiatul meu nu a dat niciun rezultat. Culita m-a sunat de mai multe ori si m-a rugat sa nu-mi mai fac tot felul de griji, dar eu nu pot. Nu ma voi linisti pana nu voi afla adevarul. Ce sa mai spun daca politia nu a reusit sa gaseasca pe cineva suspect?! Nu a chemat pe nimeni la audieri in tot timpul asta. Singurul lucru pe care l-au facut a fost sa identifice ceva urme de ADN. Care cel mai probabil provine tot din familia noastra. Poate Iancu si-o fi suflat nasul intr-un servetel si a uitat sa arunce servetelul?! Pe-asta se bazeaza politia noastra! Hotii aia au plecat repede, nu au stat prea mult in casa noastra. Asta e convingerea mea ferma. Plus ca stiau foarte bine unde sa caute. Aveam seiful ala de putina vreme la noi, din luna aprilie, deci a fost clar vorba despre cineva care a avut access la casa noastra”, a spus Geta, mama lui Culita Sterp.

sursa: debarbati.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro