Simona Halep vrea sa se mute din Romania, dupa divort: in ce oras superb ar urma sa locuiasca jucatoarea din Constanta

Vizitele facute de Simona Halep la Academia Mouratoglou, amplasata in sudul Frantei, au convins-o de frumusetea orasului Nisa, in care doreste sa se mute, potrivit spuselor apropiatilor.

„Am hotarat de comun acord cu Simona sa ne despartim! Nu mai insistati, este ultima mea iesire publica… de restul se vor ocupa avocatii in cel mai civilizat mod cu putinta. Multumesc de intelegere!” a declarat Toni Iuruc pentru Fanatik, confirmand divortul de Simona Halep.

Viitorul multiplei campioane de Grand Slam ar putea arata mult mai diferit decat si-ar fi inchipuit multi, anunta Orangesport. Potrivit sursei citate, cativa dintre apropiatii Simonei Halep au transmis dorinta jucatoarei de tenis de a se muta din Romania la Nisa, orasul superb situat pe Coasta de Azur.
Asezarea de pe coasta Mediteranei se afla la o distanta de 23 de kilometri de Biot, localitatea care gazduieste Academia de Tenis Mouratoglou, aspect care confirma continuarea parteneriatului cu noul sau antrenor, Patrick Mouratoglou.

Alaturi de Patrick Mouratoglou, Simona Halep a cucerit titlul WTA 1000 de la Toronto si a jucat o semifinala de Grand Slam, pe iarba londoneza, dar a dezamagit la Roland Garros si US Open, unde s-a oprit in turul secund, respectiv inca din runda inaugurala.

sursa: sport.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro