Anamaria Prodan, adevarul despre relatia cu Dan Alexa

La inceputul lunii octombrie, Laurentiu Reghecampf (45 de ani) a anuntat ca divorteaza de Ananmaria Prodan (48 de ani), dupa 13 ani de casnicie. Reghecampf a decis atunci sa aunte public ca a depus actele de divort transmitand urmatorul mesaj:

”Va marturisesc faptul ca este un moment delicat din viata mea. Eu nu mi-am expus niciodata viata personala si nu voi proceda altfel nici de acum inainte. Familia este sfanta pentru mine. Pana azi, m-am rezumat, ca expunere publica, la cariera construita in fotbal si nu voi inceta sa-mi urmez principiile. Provin dintr-o familie decenta, cu temeiuri crestine, care s-a raportat mereu la Dumnezeu.

Nu sunt o persoana conflictuala si nu port niciun razboi cu nimeni. Vreau doar sa precizez anumite lucruri, pentru a nu exista interpretari ulterioare din partea mass-media. Personal, am depus actele de divort la capatul unei casnicii de care nu ma voi dezice vreodata si pledez pentru respectarea optiunilor personale atat din punct de vedere familial, cat si profesional”, a spus antrenorul Universitatii Craiova, pentru Cancan, pe 11 octombrie. Acum, Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf s-au separat si se afla in plin proces de divort.

Intr-un interviu recent, acordat publicatiei Fanatik, Anamaria Prodan a vorbit deschis despre relatia ei cu Dan Alexa. Amintim ca intre cei doi a avut loc un scandal in vara anului 2019, cand, dintr-un acces de furie, impresara l-a lovit cu pumnul pe Alexa, iar la momentul respectiv se specula in presa ca intre cei doi ar fi ceva mai mult decat o relatie profesionala.

Anamaria Prodan spune ca nu a fost niciodata nimic pe plan personal intre ea si antrenor, dar a recunoscut ca acesta i-a fost alaturi in clipele grele, cand mama ei, Ionela Prodan, era bolnava, iar Regecampf era plecat cu afaceri in strainatate. „Mi-a reprosat la modul ca nu este normal (n.r. – Gigi Becali, legat de faptul ca l-a lovit pe Alexa). Si avea dreptate, nu este normal ca noi sa ne facem de ras. (…) Faptul ca l-am atins eu pe Alexa, strict din motive profesionale si de mandrie si pe baza de stres, unde Dan Alexa m-a inteles, Dan Alexa stand foarte mult langa mine in acea perioada, cand mama era in spital, pentru ca Laurentiu era in strainatate, avea alte preocupari, antrena si nu numai, Dan a fost langa mine.

Un regret este ceea ce s-a intamplat pentru ca, probabil, a fost o descarcare, o descatusare a tuturor problemelor pe care eu le aveam. Nu merita asa ceva, pentru ca este un antrenor extraordinar. O sa fac o promisiune, mie: intr-una din zile am sa il duc undeva unde merita, la o echipa mare, tocmai pentru a ma ierta pe mine, pentru a ma revansa fata de el. Pe atunci, Laurentiu avea probleme mari si in cariera de antrenor. Nu am inteles de ce, era unic, era fabulos in fotbal…Acum am realizat faptul ca – si daca ma uit inapoi astazi – viata personala te afecteaza de miliarde de ori mai tare si mai rau decat orice altceva. Declinul ca antrenor, din momentul acela a inceput! Si noi nu stiam, si nu stiam cum sa il ajutam, si eram stresata ca nu-i merge treaba…”, a declarant impresara, conform sursei citate mai sus.

sursa: unica.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro