Anamaria Prodan si afacerile sale care prospera in ciuda scandalului cu fostul sot

Se zice ca scandalul nu e bun pentru business. In realitate, iti ofera expunere mediatica ce functioneza precum combustibilul de racheta. Anamaria Prodan are afaceri care prospera in aceasta perioada de conflict deschis cu fostul sot.

Anamaria Prodan este doar una, dupa cum sustine antreprenoarea care poate starni invidii in randul multor barbati de succes. Agenta FIFA figura, la sfarsitul anului trecut, pe locul 141 in topul celor mai bogati 300 de romani, cu o avere cuprinsa intre 40 si 60 de milioane de euro.

Lucrurile ar putea sta foarte diferit pe final de 2022, deoarece impresara a investit masiv in diverse afaceri, in domenii diverse. Din ce face bani Anamaria Prodan si cum prospera afacerile ei in aceasta perioada.

Impresara a recunoscut ca cei mai multi bani ii castiga din afaceri imobiliare, care reprezinta circa 50% din tot ce detine. In acest domeniu manageriaza si cea mai veche firma din portofoliul ei, Reghe Building SRL. Obiectivul se activitate al firmei este Lucrari de constructii ale cladirilor rezidentiale si nerezidentiale (CAEN 4120).

Infiintata in aprilie 1993, compania are putine date publice disponibile pe site-ul Ministerului de Finante. Singurele care exista arata situatia financiara a firmei intre anii 2016-2020.

De acolo am aflat ca societatea a incheiat anul 2016 cu un profit declarat de 274.063 lei. Cifrele pozitive au crescut, in 2017, la 359.618 lei si la 397.247 lei, in 2018. Apoi au urmat doi ani, 2019 si 2020, in care s-a aflat in pierdere.

La inceputul acestei luni, Anamaria Prodan a anuntat lansarea unui ansamblu rezidential care ii va purta numele, Prodan Residence. Antreprenoarea a dezvaluit ca va reveni cu detalii.

Prodan & Stavros SRL este o alta firma in care Anamaria Prodan este actionara. Societatea, infiintata in august 2020, se ocupa cu fabricarea altor articole de imbracaminte, exclusiv lenjeria de corp (CAEN 1413).

Conform bilanturilor depuse la Ministerul de Finante, societatea a raportat o pierdere de 56.009 lei in 2020 si o pierdere de 6.044 lei in 2021.

Recent, Anamaria Prodan si-a lansat propriul parfum, Anamaria Prodan by Lelas, care vine in doua versiuni. Antreprenoarea este foarte mandra de produsul ei.

Cea mai recenta afacere a sa este o firma de consultanta pentru businessuri si management. Berserker Defence SRL a fost infiintata in martie 2022 si are sediul social la aceeasi adresa in care a fost inregistrata si alta firma a sa.

Procesul de divort in care se afla nu a afectat-o deloc in plan profesional, ba i-a si deschis niste usi in Emirate, unde are parteneriate cu importanti antreprenori locali. Recent, Anamaria Prodan a facut o investitie de 8 milioane de euro pentru a cumpara terenuri agricole si o ferma de vaci, scrie click.ro.

In acest business a cooptat un partener din zona Emiratele Arabe Unite.

Afacerile sale nu se opresc aici. Anamaria Prodan cocheta de mai multi ani cu piata crypto, motiv pentru care a investit intr-o noua platforma de tranzactionare, care are in spate si un token care poate fi cumparat si tranzactionat online. In aceasta noua afacere, Anamaria Prodan este actionar majoritar.

Mai mult, antreprenoarea a lansat si o colectie de NFT-uri (jetoane non fungibile) care pot fi colectionate si tranzactionate online.

Pe langa toate aceste businessuri, antreprenoarea detine Impact Media PHG SRL, o socitate care desfasoara activitati de productie cinematografica, video si de programe de televiziune (CAEN 5911). Compania a fost infiintata in decembrie 2021.

O cota importanta din tot ce detine provine din fotbal, Anamaria Prodan fiind singura femeie impresar in acest domeniu, din Romania. Recent, ea a beneficiat de un articol laudativ in presa din Marea Britanie.

sursa: protv.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro