Cum arata Viorica de la Clejani de cand a slabit. Schimbarea e vizibila cu ochiul liber

Viorica de la Clejani a fost surprinsa de curand iesind de la o clinica medicala si e vizibil cu ochiul liber ca a slabit considerabil. Cu toate acestea, celebra interpreta de muzica lautareasca inca nu este multumita de felul in care arata. Astfel, Viorica de la Clejani a dat de inteles ca vrea sa-si remodeleze gusa, insa pana atunci trebuie sa mai scape de cateva kilograme.

Viorica de la Clejani este una dintre cele mai apreciate artiste din Romania, iar impreuna cu sotul ei, Ionita, face o echipa de succes care canta atat in tara cat si peste hotare. Cei doi au fost dintotdeauna in atentia publica, in special Viorica datorita faptului ca este partea feminina din ecuatie.

De cand au aparut problemele cu Fulgy si apoi incidentul in care Margherita a fost injunghiata in piept, in plina strada, sotii de la Clejani nu au mai aparut in emisiuni de televiziune. S-au retras pentru o perioada din viata publica si au incercat sa-si rezolve problemele de familie. Intre timp, Viorica s-a confruntat si cu probleme de sanatate. Artista a slabit foarte mult si arata diferit fata de cum o stia publicul.

Recent, Viorica si Ionita de la Clejani au fost surprinsi de reporterii Click iesind dintr-o clinica medicala din Capitala. Din ce se poate observa, Viorica tinea in mana un set de analize medicale si parea ingrijorata.

Potrivit jurnalistilor de la Click!, Viorica de la Clejani cantareste in jur de 88 de kilograme si medicii i-au recomandat sa mai slabeasca daca vrea sa faca operatia pentru gusa. Vedeta intampina mari probleme in procesul de slabit pentru ca este o gurmanda inraita si ii place mult carnea de porc. Intr-un interviu recent, ea a dezvaluit ca mananca noaptea pe ascuns pentru ca nu se poate abtine.

„Oglinda cred ca se sperie de mine. Nu stiu ce sentiment are ea. Se zice ca omul frumos intotdeauna cand se uita in oglinda este nemultumit. Deci cu oglinda sunt certata pe undeva, nu stiu cum e la ea. As vrea sa-mi fac gusa, dar trebuie sa slabesc. Ador mancarea, am zis, cand m-oi duce, sa mor satula!”, povestea Viorica de la Clejani cu ceva timp in urma.

De-a lungul timpului, Viorica de la Clejani a urmat mai multe diete drastice, din dorinta de a scapa rapid de kilogramele in plus, a baut sucuri din legume, s-a infometat, iar acum incearca sa repare ce a stricat la sanatatea ei.

sursa: bzi.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro