Decizia radicala luata de Laurentiu Reghecampf dupa ce s-a batut cu Anamaria Prodan

Spre finalul lunii septembrie, Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf s-au batut in plina strada, imaginile cu cei doi fiind facute publice atat in mediul online, cat si la televizor.

Scandalul dintre cei doi vine la aproximativ un an de cand s-au despartit, perioada in care impresara nu a ratat nicio ocazie de a-si ataca in public, prin declaratii, fostul sot, care acum este in alta relatie si are deja si un copil.

Potrivit jurnalistilor de la Digi Sport, dupa ce Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf s-au batut in fata vilei din Snagov in care au locuit impreuna si au ajuns la politie, acuzandu-se reciproc de agresiune, antrenorul ar fi luat o decizie radicala: a cerut ca impresara sa nu-i mai poarte numele!
Sursa citata noteaza ca, in prezent, vedeta care se recomanda in public drept Anamaria Prodan Reghecampf nu are acest nume in buletin! Numele ei din acte este Anamaria Ionela Reghecampf, iar daca instanta va decide ca ea trebuie sa renunte la numele Reghecampf, va deveni Anamria Ionela Dumitrescu, nu Anamaria Prodan! Asta deoarece inainte de casatoria cu Laurentiu Reghecampf, ea purta numele fostului ei sot, Tiberiu Dumitrescu.

sursa: protv.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro