Gigi Becali, dezvaluiri incendiare!

Considerata in anii trecuti ca fiind unul dintre cei mai importanti impresari de fotbalisti in Romania, Anamaria Prodan nu mai are la fel de mult succes acum, mai ales din cauza scandalurilor in care a fost implicate in ultimul an, de cand s-a despartit de Laurentiu Reghecampf.

Impresara, asa cum o numeau multi, s-a batut in plina strada cu fostul ei sot, in urma cu aproximativ doua saptamani, iar presa de scandal si-a amintit, odata cu acest incident, de un alt scandal enorm in care a fost implicata Anamaria Prodan in trecut. Mai exact, in anul 2007!

La acea vreme, Ovidiu Herea, jucator impresariat de Anamaria Prodan, refuza sa mearga la Steaua si semna cu Rapid, iar din aceasta cauza Gigi Becali s-a enervate si a atacat-o in termeni duri pe impresara care il avea sub contract si pe Nicolae Dica.
„E impresara si asta… Cand venea la palat, o luam, mai glumeam cu ea… L-a innebunit de cap, saracul Herea, mi-e si mila de jucator… Cand aici, cand acolo. Da, il are si pe Dica, am si uitat sa vorbesc cu el. Pai poate ea sa-l impresarieze pe Dica? Si ala e nebun: te-ai apucat sa semnezi cu Anamaria Prodan… Ti-a aratat tata si ai semnat, ce naiba, esti nebun?”, a spus pentru sport.ro Gigi Becali in 2007 despre Anamaria Prodan.

sursa: perfect.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro