Lacrimi si festin la mormantul Ionelei Prodan!

Parastasul Ionelei Prodan s-a transformat intr-un adevarat festin. La Cimitirul Bellu, Regina Intunericului a ajuns inca de la ora 7 pentru pregatiri.

Anamaria Prodan, multumiri celor adunati sa isi aminteasca de mama ei: „Iubea mancarurile pe care le-am pregatit. Incerca sa le faca, dar nu prea ii ieseau”

„Nu am cuvinte sa va multumesc. Ii multumesc si Gabrielei, cea care m-a sprijinit din clipa in care am aflat ce boala are mama mea. Va multumesc ca nu ati uitat-o si ca sunteti alaturi de ea. Sunt sigura ca de acolo de unde este sta si zambeste.

Mama iubea mancarurile pe care le-am pregatit. Incerca si ea sa le faca, dar nu prea ii ieseau”, le-a spus Anamaria Prodan celor adunati in cimitir.

Formatia lui Petrica Pana a cantat melodia „Din bucata mea de paine”, cel mai cunoscut slagar al interpretei Ionela Prodan.

Sarah s-a asezat pe scaun in spatele mamei sale, dupa ce i s-a facut putin rau. Emotiile au fost mult prea mari pentru tanara, aceasta plangand impreuna cu mama sa in timpul ceremoniei religioase de la cimitir.

Elena Merisoreanu a interpretat un cantec de jale la mormantul Ionelei Prodan.

„Multa lume-ai inghitit/ Lume tanara, batrana/ Pe maicuta noastra buna/ Ai luat bun, ai luat si rau/ L-ai luat pe taicutul meu/ Daca tanara oi muri, pe mine m-o jeli?/ M-or jeli fetele mele, ce-am mai muncit pentru ele”, sunt versurile emotionante ale Elenei Merisoreanu.

Anamaria Prodan a ajuns la Cimitirul Bellu, imbracata intr-un costum verde neon. Impresara nu se poate opri din plans, amintindu-si de mama ei.

Vedeta a ajuns in jurul orei 12, insotita de fiica ei Sarah, despre care Elena Merisoreanu spunea ca va fi prezenta prin videocall. Se pare ca fata stabilita in Statele Unite este prezenta fizic in acest moment incarcat de emotie.

sursa: fanatik.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro