Anamaria Prodan s-a comparat cu mama lui Elon Musk

Anamaria Prodan este incantata de vizita in Romania a lui Maye Musk, mama celebrului Elon Musk. Aceasta va veni la Bucuresti in ianuarie 2023 ca sa isi promoveze cartea ”O femeie isi face un plan: Sfaturi pentru o viata plina de aventura, frumusete si succes”.

Anamaria Prodan si-a manifestat incantarea intr-o postare de pe Instagram, spunandu-le fanilor ei ca si ea va fi prezenta la evenimentul de la Sala Palatului, unde le va vorbi femeilor despre “demnitate, mandrie, succes, educatie si munca impinsa la extrem”.

Impresara spune ca asemanarile dintre ea si Maye Musk sunt “uluitoare”.
“Maye Musk va veni pentru prima oara in Romania. Un eveniment unic in care va povesti cum e sa cresti trei copii singura, cum unul dintre copii devine cel mai bogat om al Planetei. Asemanarile dintre mine si MAYE sunt uluitoare si ma rog la Dumnezeu ca cele 3 comori ale mele sa calce pe urmele copiilor domniei sale! Un eveniment organizat de Adrian Thiess, omul drag mie pe care-l consider parte din Familia mea, omul care a adus in Romania cei mai puternici oameni ai Planetei! Pe data de 26 Ianuarie la Sala Palatului sunt mandra sa stau alaturi de aceasta femeie puternica si sa vorbim in fata femeilor din Romania despre demnitate, mandrie, succes, educatie si munca impinsa la extrem fata de copii si familie si fata de VIATA!”, a scris Anamaria Prodan pe Instagram.

sursa: perfecte.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro