Apropierea dintre Elon Musk si Angelina Jolie. Cei doi ar fi avut o idila in 2017

Vestea ca Elon Musk organizeaza o petrecere de Halloween la Castelul Bran a creat un val de reactii in Romania. Cei mai bogati oameni din intreaga lume, actori de renume si artisti internationali s-au aflat pe lista invitatilor, printre acestia numarandu-se Angelina Jolie si fondatorii Google si PayPal.

Prima vedeta care si-a confirmat prezenta la marea petrecere a fost Julia Sandstrom. Actrita a publicat pe retelele de socializare doua postari in care spunea ca se afla deja la noi in tara. In camera de hotel din Bucuresti, unde a fost cazata vineri noapte, iar mai apoi din elicopter, in drum spre Castelul Bran, notand la descriere „tinutul vampirilor”.

Dupa ce s-a aflat de petrecerea spectaculoasa, toti au asteptat cu sufletul la gura sa il vada pe Elon Musk, dar si pe Angelina Jolie care, in mod surprinzator, nu au mai ajuns in Romania.

Potrivit Libertatea.ro, miliardarul si celebra actrita nu au ajuns la noi in tara: „Elon Musk nu a fost in Romania”. „Nici Angelina Jolie nu a intrat in Romania”, au confirmat doua surse MAI pentru publicatia citata anterior.

Jurnalistii straini au notat ca miliardarul de 51 de ani a avut intotdeauna o afinitate pentru Angelina Jolie si chiar se zvoneste ca cei doi ar fi avut o idila in anul 2017. Fondatorul Space X si celebra actrita se cunosc de mai multi ani si se pare ca au lucrat impreuna la diverse proiecte umanitare.

Elon Musk a divortat de trei ori si are 10 copii din relatii diferite.

sursa: protv.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro