Bogdan de la Ploiesti, primele declaratii dupa ce s-a scris ca Theo Rose este insarcinata

Bogdan de la Ploiesti si Theo Rose au o prietenie foarte stransa, motiv pentru care artistul nu a putut decat sa se bucure la aflarea vestii conform careia antrenoarea de la Vocea Romaniei ar fi insarcinata. Iata ce a spus acesta!

Bogdan de la Ploiesti este unul dintre cei mai cunoscuti artisti de manele de la noi din tara si se bucura de un succes incredibil datorita talentului sau. Cantaretul si Theo Rose sunt foarte buni prieteni si nu ezita sa se afiseze impreuna atat la spectacole, cat si pe retelele de socializare. Recent, s-a scris ca artista ar fi insarcinata, iar tatal acesteia a confirmat vestea. La un asemenea eveniment, Bogdan de la Ploiesti nu a putut sa ramana indiferent!

Acesta a mentionat ca nu stia nimic despre acest subiect si ca o va suna pe Theo pentru a afla mai multe detalii. Totusi, Bogdan de la Ploiesti spera sa cante la botezul pe care artista si Anghel Damian il vor organiza pentru viitorul copil.
“Nici nu stiu daca o fi adevarat, nici nu am vorbit cu ea macar. Trebuie sa o sun sa o intreb daca e adevarat sau ce s-a intamplat. Deci nici nu stiam, acum aflu. Ce sa zic… sa fie sanatosi. Sper sa le cant la botez”, a spus Bogdan de la Ploiesti pentru SpyNews.

sursa: protv.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro