Dani Mocanu, judecat pentru tentativa de omor.

Dani Mocanu a fost trimis in judecata sub acuzatia de tentativa de omor. Cantaretul de manele va fi judecat in arest la domiciliu, pentru bataia din benzinarie, din august 2022.

Procurorii au trimis in judecata toti participantii la bataia dintr-o benzinarie aflata la iesirea din Pitesti.

Potrivit procurorilor Parchetului de pe langa Tribunalul Arges, patru inculpati, printre care Dani Mocanu si fratele sau, Nando, vor fi judecati pentru mai multe infractiuni cu violenta, in cazul agresiunii din seara de 18 august 2022, dintr-o benzinarie din Pitesti.

„-un inculpat, in stare de arest preventiv, sub aspectul savarsirii in concurs real infractiunilor de tentativa la omor; tulburarea ordinii si linistii publice; lovire sau alte violente (…)

  • un inculpat, in stare de arest la domiciliu, sub aspectul savarsirii in concurs real infractiunilor de tentativa la omor si tulburarea ordinii si linistii publice, (…)acesta fiind condamnat anterior la pedeapsa de 9 luni inchisoare, cu executare, prin hotarare definitiva a unei alte instante de judecata;

  • un inculpat, sub aspectul savarsirii in concurs real infractiunilor de tulburare a ordinii si linistii publice si lovire sau alte violente

  • un inculpat, sub aspectul savarsirii infractiunii de tulburare a ordinii si linistii publice.”

    Impreuna cu fratele lui, Nando – si alti indivizi, interpretul s-a napustit cu furie asupra unor barbati cu care inainte avusese o disputa.

In timp ce Dani Mocanu il tinea pe unul dintre rivali, fratele lui l-a lovit pe acesta cu o bara metalica. Victima a suferit o fractura craniana

Interpretul de manele a plecat apoi cu fratele lui la Napoli, in Italia. Cand cei doi au revenit in tara, pe Aeroportul International Henri Coanda i-au asteptat politistii.

„In fapt, prin actul de sesizare a instantei de judecata competente, s-a retinut, printre altele, ca, in seara zilei de 18.08.2022, in intervalul orar 23:45-24:00, in timp ce se afla la benzinaria OMV Petrom Podul Viilor, pe fondul unui conflict preexistent, unul din inculpati:

– i-a aplicat unei persoane vatamate trei lovituri cu un obiect contondent tip bata/ranga metalica in zona umarului, zona spatelui si, respectiv zona capului, in timp ce victima era tinuta de mana dreapta si de obiectul de vestimentatie (tricou) de un al doilea inculpat (care astfel a impiedicat-o pe persoana vatamata sa fuga din raza de actiune a loviturilor aplicate de primul inculpat), cu scopul de a-i suprima viata, provocandu-i leziuni traumatice cuantificate in 60-65 zile de ingrijiri medicale, care nu au pus in primejdie viata victimei;

  • i-a aplicat unei a doua persoane vatamate o lovitura cu un obiect contondent tip bata/ranga metalica in zona buzei, zona pieptului si, respectiv, zona bratului drept, provocandu-i leziuni traumatice cuantificate in 5-6 zile de ingrijiri medicale, care nu au pus in primejdie viata victimei” au notat anchetatorii in rechizitoriu.

    sursa: protv.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro