Joe Biden a ridicat tonul la Volodimir Zelenski, in timpul unei conversatii telefonice

Pe 24 februarie 2021, Ucraina a fost atacata de trupele rusesti, la ordinul lui Vladimir Putin. De atunci si pana acum, liderul ucrainean, Volodimir Zelenski a purtat multe discutii cu presedintele SUA, pentru a primi ajutor in situatia critica din tara pe care o conduce. Acum s-a aflat ca cei doi au avut o relatie ok de-a lungul timpului, insa au intampinat si probleme de comunicare!

De la izbucnirea razboiului intre Ucraina si Rusia, Volodimir Zelenski a purtat numeroase conversatii telefonice cu liderul SUA. Acesta ar fi cerut ca Statele Unite ale Americii sa il ajute in situatia dificila in care se afla, prin donarea de bani si echipamente militare. Desi mereu Joe Biden si-a aratat sprijinul, a existat un moment in care lucrurile au luat o cu totul alta intorsatura.

Dupa ce Volodimir Zelenski i-ar fi cerut lui Joe Biden o suma uriasa de bani si l-ar fi intrerupt atunci cand a avut ceva de zis, Joe Biden a ridicat tonul:
„Poporul american a fost destul de generos, iar administratia sa si armata americana lucreaza din greu pentru a ajuta Ucraina”, ar fi spus presedintele american, Joe Biden.
Ulterior, cei doi lideri politici au reusit sa ajunga la un numitor comun si sa se inteleaga pentru a reusi sa puna stop razboiului provocat de Vladimir Putin. Ba mai mult, recent, Zelenski a oferit un mesaj public in cadrul caruia a multumit SUA pentru tot ajutorul primit pana in acest moment.

sursa: protv.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro