Adriana Oltean, soferita de TIR care a ajuns celebra pe TikTok.

Adriana Oltean este o tanara soferita de TIR din Bistrita-Nasaud care a cunoscut succesul pe TikTok. Cu toate ca ar putea sa-si construiasca o cariera si in alt domeniu, ea spune ca salariul ofertant de afara si pasiunea pentru aceasta meserie o fac sa uite de dorul de casa.

Adriana vede, in 24 de ore, toata Spania de la volan desi acum cativa ani, cand a absolvit scoala sanitara acasa, la Bistrita, a fost convinsa ca isi va petrece viata ca asistenta, nu ca sofer de TIR. Sansa unei vieti mai bune a descoperit-o intamplator.

„Ma plimbam cu sotul meu intr-o zi si am vazut o scoala de soferi profesionisti. Am zis hai sa vedem de ce e nevoie ca sa ne apucam de treaba. Si de-acolo a inceput totul”, spune aceasta.

La 28 de ani, bistriteanca e una dintre cele mai tinere romance care conduce masini de mare tonaj prin toata Europa. N-a ramas in Romania, ci s-a angajat peste hotare- unde conditiile de lucru sunt mult mai bune- spune ea- decat cele de-acasa.

Chiar daca e departe de parinti si prieteni- nu i se face niciodata dor pentru ca e in permanenta legatura cu ei pe Youtube si Instagram unde posteaza clipuri din viata de sofer.

„Aproape zilnic primesc mesaje de la fete spunandu-mi ca datorita mie s-au apucat si ele de aceasta meserie.Pericole sunt la tot pasul, atat in trafic unde ne petrecem cel mai mult timp cat si si parcari, cand te opresti in pauza rupt de obosit sa te pui la somn, nu stii cand intra hotii peste tine in cabina”, a mai adaugat aceasta.

Adriana Oltean calatoreste des alaturi de sotul ei. Conduc pe rand, iar intreaga oboseala le este rasplatita cu salarii la care nici nu ar putea visa in Romania. Cei doi tineri castiga impreuna pana la 5.000 de euro pe luna.

Adriana Olteanu a participat la iUmor
Adriana Olteanu a avut o aparitie la fel de surprinzatoare si pe scena de la iUmor. Tanara soferita a imbinat umorul cu povestile de viata pe care le-a capatat de cand practica aceasta meserie.

„O face intentionat. Normal ca o face intentionat. Ca sa ma scoata din minti. Faptul ca ma determina pe mine sa mi se faca rau fizic, pentru el e un exercitiu de putere. Ii da o satisfactie extraordinara”, a spus Mihai Bendeac despre interventia repetata a lui Cheloo. „Nu aveti pic de umor”, i-a spus Cheloo concurentei.

„Eu m-am deochiat in ultimul hal, tu nu ai nicio vina. Sa-l opreasca cineva pe Cheloo”, a spus Mihai Bendeac. Desi prezentatorii Dan Badea si Serban Copot au admis ca glumele concurentei au fost bune, din pacate Adriana Olteanu nu a obtinut decat un „Da” de la Delia. Cheloo si Mihai Bendeac i-au dat „nu”.

sursa: bzir.O

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro