Bogdan de la Ploiesti a ingenuncheat in fata Cristinei Pucean, dupa despartire

Vestea conform careia Bogdan de la Ploiesti si Cristina Pucean s-au despartit a socat o tara intreaga! Cei doi, desi aveau o relatie extrem de frumoasa si apreciata de publicul larg, au decis sa mearga pe drumuri separate. Manelistul a fost cel care a sustinut ca a incheiat orice colaborare cu blondina, insa se pare ca lucrurile au luat o intorsatura neasteptata.

Dupa ce Bogdan de la Ploiesti a facut anuntul separarii de Cristina Pucean, fanii s-au intrebat care este motivul pentru care manelistul a luat aceasta hotarare. Cu toate ca a primit zeci de mesaje, artistul a preferat sa pastreze tacerea, lasand sa se inteleaga doar faptul ca el a fost cel care a gresit. Pe de alta parte, dansatoarea a fost si ea discreta, mentionand, totusi, ca urmeaza sa explice cauzele despartirii.

Desi nimeni nu se astepta sa ii mai vada impreuna, zilele trecute Bogdan de la Ploiesti a sustinut un concert, unde Cristina Pucean a fost prezenta. Atunci cand nimeni nu se astepta, acesta s-a asezat in genunchi si i-a facut frumoasei dansatoare o declaratie de dragoste. Intregul moment a fost filmat si postat, ulterior, pe TikTok:

”Chiar daca nu mai suntem impreuna, ramane cea mai frumoasa femeie din lumea asta si cea mai talent talent. Si daca vreodata gaseste puterea sa ma ierte, eu sunt aici, la picioarele ei.”, a spus Bogdan in timpul prestatiei.

Desi dansatoarea era vizibil emotionata, si-a dus la bun-sfarsit numarul, iar nimeni nu stie cum s-a finalizat seara celor doi. La finalul videoclipului se poate observa cum o femeie o impinge pe Cristina Pucean mai aproape de Bogdan, insa pe filmare nu se observa ce s-a intamplat in continuare.

sursa: protv.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro