Carmen de la Salciua, prima reactie dupa ce s-a spus ca este insarcinata

Carmen de la Salciua, prima reactie dupa ce s-a spus ca este insarcinata. In ultimele zile, artista a starnit numeroase controverse in mediul online. S-a afisat cu o burtica suspecta, iar fanii au tras imediat concluziile si au spus clar ca este insarcinata. Dupa un val de reactii, frumoasa cantareata a iesit in fata pentru a spune lucrurilor pe nume. Este sau nu insarcinata?! Iata ce a declarat!

Carmen de la Salciua a intrat in atentia tuturor, dupa ce s-a spus ca este insarcinata. In timp ce se afla la un concert, artistei i s-a vazut o burtica suspecta prin tinuta pe care o purta. Fanii au filmat-o imediat, iar videoclipurile au ajuns virale. Nu sunt deloc putini cei care au concluzionat ca este o burtica de gravida, insa se pare ca frumoasa cantareata spulbera aceste speculatii.

Carmen de la Salciua traieste o frumoasa poveste de dragoste alaturi de sotul ei. Au facut nunta recent, astfel ca multi se asteptau ca dupa marele pas sa ofere vestea unui nou membru in familie. Fanii au felicitat-o chiar inca de cand au vazut imaginile cu burtica de gravida. Recent insa, artista a spus lucrurilor pe nume.
Carmen de la Salciua a declarat fara a sta prea mult la discutii ca nu este insarcinata. In ciuda pozelor si a videoclipurilor aparute in mediul online, in care se vede clar ca are o burtica suspecta, artista a spus clar ca nu este insarcinata. Nu a oferit alte detalii despre acest aspect, insa daca ne aducem aminte din vechile ei declaratii, stim cat de mult isi doreste sa devina mama.

„Nu sunt insarcinata”, a explicat artista pentru WOWbiz.ro.

sursa: viva.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro