Un om ar fi murit in 2016, in urma unui accident produs de Culita Sterp!

Pe 17 noiembrie 2022, in jurul orei 02.00, Culita Sterp a produs un accident rutier in Cluj, dupa ce s-a urcat baut si drogat la volan si a trecut pe culoarea rosie a semaforului.

In urma coliziunii dintre masina condusa de manelist si un alt autoturism, celalalt sofer a fost luat cu ambulanta si dus la spital, insa nu a depus plangere impotriva lui Culita Sterp, dupa ce chiar artistul a anuntat pe internet ca s-a inteles cu victima.

Din pacate pentru Culita Sterp, tabloidele au descoperit ca acesta a mai produs un accident auto in anul 2016, dupa ce a adormit la volan, in apropiere de Caransebes. La acea vreme, manelistul conducea o dubita care a intrat pe contrasens si a lovit o autoutilitara, dupa cum noteaza Cancan.

Din cate se pare, soferul autoutilitarei a scapat cu viata, insa pasagerul a murit, astfel ca artistul a ajuns intr-un proces care a durat patru ani. Iar in 2020 procesul s-a incheiat, Culita Sterp fiind condamnat la 2 ani si sase luni de inchisoare cu suspendare, pentru ucidere din culpa!

„Am primit un apel de la soferul dubei cu care a fost tata si a zis ca tatal si fratele lui Culita sunt la Resita, la mine in statia de autobuz, si sa cobor ca ei vor sa stea de vorba cu mine. Am ajuns sa discut cu tatal lui Culita, care mi-a zis in felul urmator: «Ce s-a intamplat, s-a intamplat. Nimic nu il mai poate aduce pe tatal tau inapoi, eu sunt constient de asta, dar hai sa ne intelegem cumva, sa nu faca copilul meu puscarie». Si eu i-am zis: «Domnule, nu mai e nimic de discutat! Trebuie sa plateasca pentru ce a facut si nu am ce sa discut». Si aia a fost tot, am inchis telefonul. Era inca un taxi in fata camionetei tatalui meu, care a reusit sa il evite si ei nu au mai reusit. Cu martori cu tot trebuia sa fie un caz simplu. Mama mea a tot insistat la casa de avocatura care ne-a reprezentat ca vrea si ea sa ia parte la procese. Doamna a spus: «Da, cum sa nu, trebuie sa facem o cerere». A doua zi dupa ce a vorbit cu ei a primit un telefon mama mea: «Doamna, s-a incheiat procesul, tot, el a primit 2 ani si 6 luni cu suspendare»”, a spus fiul barbatului care a murit in accidentul produs de Culita Sterp in anul 2016.

sursa: protv.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro