Ce s-a intamplat intre Alexandra Stan si Tristan Tate

Alexandra Stan a avut o relatie de scurta durata cu Tristan Tate, unul dintre cei doi frati milionari care au fost arestati pe 29 decembrie intr-un dosar in care sunt acuzati de trafic de persoane si viol. Imediat dupa despartirea lor, in spatiul public au aparut mai multe fotografii in care artista era complet dezbracata.

Alexandra Stan este una dintre cele mai iubite si apreciate cantarete de la noi din tara, care a reusit sa castige simpatia oamenilor datorita talentului sau. Desi melodiile sale sunt adevarate hit-uri, iar pe plan profesional are un succes incredibil, in dragoste lucrurile nu au functionat asa cum si-ar fi dorit. Artista are deja cateva relatii nefericite la activ, a trecut printr-o casnicie ratata si se pare ca problemele cu baietii nu se opresc aici.

Blondina a avut, in urma cu cativa ani, o relatie amoroasa cu Tristan Tate, unul dintre cei doi frati arestati sub acuzatia de trafic de persoane si viol. Desi nu au petrecut impreuna decat cateva saptamani, la scurt timp de la despartire au aparut in spatiul public mai multe fotografii in care Alexandra Stan era complet dezbracata in bratele afaceristului.

Gestul pe care fratele lui Andrew Tate l-a facut a starnit imediat reactii, iar la vremea respectiva cantareata a vorbit public despre relatia cu barbatul milionar:

„Este foarte trist ca, in 2021, inca se dau poze din intimitate la presa. Mi se pare jenant ca unii asta cred ca inseamna sa fii barbat. Cred ca ar trebui fiecare sa isi vada de treaba lui, separat’, a declarat Alexandra Stan pentru Cancan la vremea respectiva.

Alexandra Stan si-a asumat idila pe care a avut-o cu Tristan Tate, insa a mentionat ca nu a existat chimia potrivita pentru a incepe o adevarata poveste de dragoste.

„Sunt o persoana asumata. Am avut relatii lungi, serioase. Dar, in ultimele luni, am fost singura. Vis-a-vis de ce s-a scris in presa, am iesit de cateva ori si am simtit ca nu e ce trebuie, nu e barbatul cu care as putea incepe ceva serios si am rupt orice legatura.’, a mai spus Alexandra Stan .

Desi Alexandra Stan nu a avut deloc cuvinte de lauda la adresa milionarului, acesta a sustinut ca artista este o persoana minunata care i-a oferit cateva saptamani frumoase.

„Aceasta este declaratia mea oficiala: Este o fata draguta, am petrecut cateva saptamani frumoase impreuna. Este minunata si o sa-mi fie intotdeauna dor de ea. Insa lucrurile nu au decurs asa cum ne-am fi asteptat. Este o fata draguta, cred ca este minunata, nu stiu de ce se intampla asta, eu nici nu sunt in Romania, sunt in Miami si Alexandra mi-a oferit cele mai frumoase doua saptamani din viata mea’, a declarat Tristan Tate.

sursa: protv.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro