Culita Sterp a avut prima infatisare la tribunal dupa accidentul provocat in Cluj-Napoca

Culita Sterp a fost protagonistul unui accident cumplit la finalul anului 2022, in Cluj-Napoca. De atunci, acesta si-a asteptat primul termen al procesului, pentru care a si depus o contestatie a faptelor. Iata ce decizie au luat magistratii!

Culita Sterp continua sa se afle in centrul atentiei, chiar si la mai bine de o luna de la accidentul provocat in Cluj-Napoca. Artistul a fost plasat in control judiciar, iar in cursul zilei de ieri a asteptat decizia magistratilor cu privire la acest aspect, dupa ce a depus o contestatie.

Chiar daca artistul isi dorea sa iasa de sub control judiciar, in cursul zilei de 4 ianuarie 2023 magistratii au respins cererea de contestatie a lui Culita Sterp, sustinand ca este nefondata:
„In temeiul art. 425/1 alin. 7 pct. 1 lit. b si art. 205 Cod procedura penala respinge ca nefondata contestatia formulata de catre contestatorul inculpat SN, cu domiciliul procesual ales in mun. Cluj-Napoca, str. Calea Dorobantilor nr. 14-16, et. II ap. 64 camera 210, jud. Cluj la sediul profesional al Cabinetului de Avocat CB, impotriva incheierii penale nr.293/28.12.2022 a judecatorului de camera preliminara din cadrul Judecatoriei Cluj-Napoca pronuntata in dosar nr.26306/211/2022/a1.1, pe care o mentine ca legala si temeinica. In baza art. 275 alin. 2 Cod procedura penala obliga contestatorul sa plateasca in favoarea statului suma de 250 lei cu titlu de cheltuieli judiciare. Definitiva. Pronuntata in sedinta camerei de consiliu din data de 04.01.2023”

Asadar, artistul va ramane sub control judiciar si va trebui sa se spuna restrictiilor in cauza.

sursa: protv.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro