O victima a lui Andrew Tate face marturii

La cateva zile dupa ce fratii Tate au fost arestati in Romania, o victima a lui Andrew face marturii cutremuratoare. Femeia a facut in trecut videochat pentru milionar.

La finele anului trecut, milionarii britanici Andrew si Tristan Tate au fost retinuti in Romania. Acestia sunt acuzati de trafic de persoane si viol. Cei doi au primit mandat de arestare pentru urmatoarele 30 de zile.

Dupa ce a aflat despre retinerea fratilor Tate, o femeie din Anglia a facut dezvaluiri cutremuratoare despre modul in care Andrew le trata pe fetele care faceau videochat.

In 2015, Andrew Tate chiar a fost arestat, fiind suspectat de abuz fizic si sexual. Inca de atunci, el si fratele sau, Tristan, detineau o afacere de videochat.

O femeie din Marea Britanie a vorbit pentru VICE World News despre modul in care ea si celelalte fete de la studio erau tratate.

Conform spuselor acesteia, femeile fost abuzate violent, una chiar a fost violata si strangulata in mod repetat de catre Andrew Tate.

In ciuda acuzatiile, politia britanica l-a lasat in libertate pe cel mai cunoscut dintre fratii Tate.

”Cand am vazut ca a fost arestat in Romania, am fost socata si n-am stiut cum sa reactionez. Am plans. Tot ce am citit e exact ce am declarat si eu la politie, cand politia n-a vrut sa ma ajute”, a afirmat Sally.

Apoi, fata a rememorat momentele de cosmar traite in urma cu sapte ani. Sally a spus ca a fost strangulata de Andrew Tate de mai multe ori. Aceasta spune ca l-a vazut pe acesta cum strangea de gat si agresa alte femei.
Toate aceste episoade s-au petrecut in perioada in care femeile lucrau la studioul lui de videochat din Luton, in 2015.

”Eu si alta fata ne trezeam dimineata cu ochii rosii din cauza ca ne strangula atat de tare, incat ni se spargeau vasele de sange”, a dezvaluit Sally.

Victima lui Andrew Tate: ”Pe unele fete le batea cu cureaua”
Intrebata despre motivele care stateau in spatele acestor comportamente inumane, fata a spus ca agresiunile aveau loc aparent fara niciun motiv, doar pentru ca Andrew Tate voia sa instaureze un regim al terorii.

Sally rememoreaza un episod petrecut in studio, cand Andrew le-a zis: ”Ia sa vedem, ce curva strang si eu de gat azi?”. Era ireal ce li se intampla. Nu-mi venea sa cred ca asta e viata mea, reusise sa normalizeze violenta in asa hal incat acceptam ce ni se intampla.”

Seria de abuzuri nu s-a oprit aici. ”Pe unele fete le batea cu cureaua. Am vazut cum o batea pe o fata pentru ca voia sa se odihneasca”.

Tanara il acuza si de viol pe Andre Tate. Sally a spus ca a vazut cum acesta o viola pe una dintre prietenele ei, Helen.

”Pe atunci, Helen avea iubit si nu o interesa deloc, nu voia sa aiba contact sexual cu el. Era speriata si furioasa”.

Dupa acest episod de agresiune sexuala, fata a plecat de la studio. ”Voiam sa ies din situatia aia. Tate imi zicea mereu ca nu il intereseaza daca merg la politie, ca ma va bate pana ma omoara. Am hotarat sa plec”.

In ciuda acestor acuzatii grave, cazul a fost clasat la sfarsitul lui 2019. Procurorii britanici au spus ca ”au evaluat atent toate dovezile furnizate de politie si au concluzionat ca nu se indeplineau conditiile pentru condamnare”, mai scrie sursa citata.

sursa: fanatik.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro