Pentru ce suma accepta Georgiana Naghel sa-i „toarne” pe fratii Tate. Cum ii lucra pe la spate pe milionari

Arestarea fratilor Tate a fost ca un „boom” in lumea mondena, mai ales ca cei doi au trait, ani de zile, ca niste regi: petreceri luxoase, femei frumoase, bijuterii, masini de fite, rezervari la cele mai exclusiviste cluburi si lista poate continua.

Ajunsi in Romania si dornici de afirmare, fratii Tate aveau nevoie disperata de o persoana de incredere. Georgiana Naghel le-a fost asistenta o buna perioada de timp: se ocupa de agenda lor, de intalniri, fie de afaceri, fie personale,

Potrivit informatiilor oferite de spynews.ro, Georgiana Naghel avea abilitati incredibile sa scoata bani din piatra seaca. In schimbul unor sume de 200 de euro, bruneta accepta sa divulge informatii personale despre Andrew si Tristan Tate: cu cine se vad cei doi, unde, ce femei sunt in jurul lor, dar si cum reusesc sa faca bani pe banda rulanta.

Aceasta a contactat un jurnalist pe Facebook si a inceput sa-i marturiseasca totul despre divulgarea secretelor. Pentru ca „efortul” ei era mare si risca sa ramana fara loc de munca, nu avea de gand, sub nicio forma, sa faca acest lucru fara sa ceara bani la schimb.

Va reamintim ca Georgiana Naghel a fost arestata alaturi de fratii Andrew si Tristan, dar si alaturi de fosta politista Luana Radu, de la Politia Capitalei.

„La data de 29.12.2022, procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism – Structura Centrala impreuna cu politisti din cadrul Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Bucuresti au pus in aplicare 5 mandate de perchezitie domiciliara intr-o cauza in care se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de constituire a unui grup infractional organizat, trafic de persoane si viol.In cauza s-a retinut ca, la inceputul anului 2021, 4 suspecti (doi cetateni britanici si doi cetateni romani) au constituit un grup infractional organizat in vederea comiterii pe teritoriul Romaniei, dar si al altor state, precum Statele Unite ale Americii si Marea Britanie, a infractiunii de trafic de persoane.

Persoanele vatamate au fost recrutate de cetatenii britanici prin inducere in eroare cu privire la intentia de a intemeia o relatie de casatorie/concubinaj si existenta unor sentimente reale de iubire (metoda loverboy). Acestea au fost ulterior transportate si adapostite in imobile din judetul Ilfov unde, prin exercitarea de acte de violenta fizica si constrangere psihica (prin intimidare, supraveghere constanta, controlul si invocarea de pretinse datorii), au fost exploatate sexual de membrii grupului prin obligarea la manifestari pornografice in vederea producerii si difuzarii prin intermediul unor platforme de socializarede material avand un astfel de caracter si prin supunerea la executarea unei munci, in mod fortat, in scopul obtinerii de beneficii financiare importante constand in sumele de bani obtinute ca urmare a accesarii materialelor de catre utilizatori.Pana in prezent au fost identificate 6 persoane vatamate care au fost exploatate sexual de grupul infractional organizat.

Cu privire la infractiunea de viol s-a retinut ca, in luna martie 2022, o persoana vatamata a fost constransa, in doua ocazii diferite, de un suspect prin exercitarea de violente fizice si presiuni psihologice sa intretina relatii sexuale.La sediul Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism – Structura Centrala au fost conduse, in vederea audierii, 4 persoane despre care exista banuiala rezonabila ca sunt implicate in activitatea infractionala. In urma audierilor, procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism – Structura Centrala au dispus masura retinerii pentru o perioada de 24 de ore fata de cele 4 persoane.La activitati au participat si politisti din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate Ilfov si Serviciului pentru Combaterea Traficului de Persoane, precum si jandarmi din cadrul Brigazii Speciale de Interventie a Jandarmeriei.Facem precizarea ca pe parcursul intregului proces penal, persoanele cercetate beneficiaza de drepturile si garantiile procesuale prevazute de Codul de procedura penala, precum si de prezumtia de nevinovatie”.

sursa: click.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro