Stefan Banica Jr, mesaj emotionant dupa moartea lui Mitica Popescu.

Lumea artistica din Romania este in doliu, dupa ce Mitica Popescu a murit la 86 de ani. Multe nume sonore din lumea teatrului si a filmului au transmis mesaje emotionante in care isi exprima regretul pentru evenimentul nefericit. Printre acestia, se numara si Stefan Banica Jr, care a postat un mesaj emotionant pe retelele de socializare.

Mitica Popescu se confrunta cu mari probleme de sanatate si a fost internat in spital in luna decembrie. Starea sa devenise tot mai grava, dupa ce actorul a suferit un AVC si a avut nevoie de ajutor pentru recuperare.

Starea sa de sanatate s-a tot agravat, iar medicii nu au mai putut sa il salveze. Dupa moartea lui Mitica Popescu, mai multe vedete au transmis mesaje emotionante, asa cum a facut si Stefan Banica Jr.

Artistul a marturisit intr-o postare distribuita pe Instagram ca a jucat alaturi de actor si ca a avut ocazia sa il cunoasca si in spatele scenei. Stefan Banica Jr vorbeste cu regretat de Mitica Popescu, povestind ca ii leaga multe amintiri de la spectacole

De departe, ceea ce isi aminteste artistul despre regretatul actor este respectul pentru generatiile trecute de actori, pe care ii aprecia. Stefan Banica Jr a mai spus ca Mitica Popescu reusea mereu sa le aduca zambetul pe buze celor cu care juca.

„Am avut sansa sa joc cu el peste 300 de spectacole, cu „Descult in parc”, unde nea Mitica il juca magistral pe Velasco, vecinul excentric al celor doi tineri proaspat casatoriti. In atatia ani, cat am jucat, am ras mult impreuna si ii ascultam de fiecare data cu interes povestile despre marii actori din generatiile trecute, pe care ii evoca mereu cu drag si, mai ales, cu respect. Multam frumos pentru ce am invatat de la tine, domnule Mitica Popescu! Drum lin printre stele…”, a scris Stefan Banica Jr, intr-o postare distribuita pe Instagram.

Si alte nume importante au vorbit cu mari emotii despre Mitica Popescu. Romica Tociu, Rodica Popescu Bitanescu, Horia Moculescu si Mircea Diaconu si-au exprimat regretul pentru moartea actorului.

Potrivit unor informatii aparute in presa in urma cu cativa ani, Mitica Popescu ar fi avut o relatie cu o angajata TVR pe nume Constanta Economu. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare si pare ca au devenit mai mult decat prieteni foarte buni.

Femeia este o impatimita a plimbarilor si a excursiilor, iar celebrul actor a fost surprins in nenumarate randuri alaturi de aceasta. Gesturile romantice surprinse de-a lungul anilor i-ar fi facut pe multi sa creada ca este vorba de o relatie romantica si ca Mitica Popescu se gandeste sa se recasatoreasca.

In acest moment nu exista detalii concludente cu privire la relatia dintre cei doi, insa un lucru este cert. In cazul in care Constanta Economu ar fi avut recent o relatie cu marele actor, acesta ar fi putut sa ii lase ei toata averea pe care a strans-o de-a lungul anilor de munca.

sursa: bzi.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro