Anamaria Prodan, declaratii bizare!

A trecut mai bine de un an de cand Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf nu mai formeaza un cuplu, insa abia recent s-a finalizat oficial divortul lor.

Inca de cand s-au despartit, impresara a spus ca nu se va afisa cu un alt barbat in public pana cand nu va fi o femeie libera si in acte, iar intr-un podcast postat recent pe YouTube, Anamaria Prodan a recunoscut ca are un nou iubit.

„Da, ma vad cu cineva. A treia oara trebuie sa fie cu noroc. Asa zic eu, trebuie sa am un barbat langa mine cum vreau eu. Eu cred foarte tare in institutia casatoriei, asa este firesc sa fie. Daca in Romania sau in orice colt de pe pamant se afla un barbat asa: pentru care mandria, demnitatea si puterea… trebuie sa fie puternic si din punct de vedere financiar, si fizic… daca exista barbatul ala care isi doreste sa o aiba pe Anamaria Prodan alaturi, cu care sa construiasca un imperiu mai puternic decat fostul imperiu Reghecampf-Prodan, care stie ca atunci cand iese cu mine trebuie sa se faca liniste din ambele parti, care stie ca respectul fata de familie trebuie sa fie atat de sus. Pe Reghecampf l-am ridicat in varful piramidei, dar nu a stiut sa se mentina. Acolo este puterea unui om, sa te mentii.
Asa conteaza. Si daca de exemplu imi gasesc un Tiriac? O sa fiu eu nevasta lui Ion Tiriac, intelegi? Eu am nevoie de un astfel de barbat. Eu nu mai pot sa iau unul de jos, sa il invat, sa il construiesc, si iar sa cada cu vreo parasuta de asta. Da, Tiriac e pe profilul asta! Pai am 50 de ani, nu ma deranjeaza varsta lui Ion Tiriac. Doar nu ai vrea sa imi iau unul de 30 de ani”, a spus Anamaria Prodan.

sursa: protv.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro