Anamaria Prodan, noi detalii despre momentul in care l-a lovit pe Dan Alexa

Vara anului 2019 a adus in centrul atentiei un incident de-a dreptul incredibil: dupa meciul Astra – Botosani, disputat la Giurgiu, Anamaria Prodan a fost filmata in timp ce il lovea pe Dan Alexa peste fata.

Filmarea s-a viralizat imediat, iar multe voci au afirmat la acea vreme ca Anamaria Prodan si Dan Alexa sunt amanti. Insa niciunul dintre ei nu a confirmat acest lucru. Ba mai mult decat atat, au negat cu vehementa ca intre ei ar fi fost altceva decat o relatie profesionala.

De atunci si pana astazi, atat Anamaria Prodan, cat si Dan Alexa au oferit reactii despre incidentul neplacut in care au fost implicati, iar impresara a vorbit din nou, recent, despre momentul tensionat petrecut in urma cu aproape patru ani.
„Eu cred ca mediatizarea excesiva, care din punctul meu de vedere nu are niciun rost, pentru ca a fost o calomnie la adresa mea si a lui Dan, intinsa pe atat de multi ani, e specifica rautatii romanesti. Cred ca, daca ceva era de mentionat, era faptul ca inca mai exista barbati ca Dan Alexa, care au dat exemplu de ceva minunat, pentru ca in femeie nu se da nici cu o floare. Faptul ca Dan Alexa a gestionat acest conflict perfect, cred ca trebuia dat ca exemplu intr-o tara in care barbatii isi lovesc iubite, amante, mame, pentru a-si arata ce barbati sunt. Parerea mea, luati exemplu de la Dan Alexa, invatati, pentru ca aveti acasa fetite, baieti si trebuie sa le dati o educatie. Daca acesti jurnalisti repeta la infinit o poveste in care eu am dat dovada de intelegere si am tacut din gura, pentru ca puteam sa-i dau in judecata pe toti, pana le luam si sufletul din ei… Nu ai cum sa filmezi in incinta unei case, nu spatiu public, jurnalistii nu aveau ce sa caute. La noi in tara totul e o presupunere, aici s-a ajuns datorita acestor stiri, datorita acestor rautati. Faceti un monument sa se numeasca Dan Alexa, monumentul educatiei si al bunului simt. Eu il cunosc pe Dan Alexa si acest incident daca s-ar repeta cu inca 100 de femei, niciodata nu ar ridica mana sa dea inapoi. Asta e educatia pe care mama lui i-a dat-o. Cei care au iesit dupa acest incident au iesit si s-au bucurat, astia sunt niste purtatori ilegali de creier fara educatie. Luati exemplu de la Dan Alexa, ii multumesc din suflet pentru ce s-a intamplat in acel moment si cum a reactionat”, a spus Anamaria Prodan, potrivit celor de la Gazeta Sporturilor.

sursa: protv.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro