Andrew Tate, prima reactie dupa ce a aflat ca i-a fost prelungit arestul preventiv

Andrew si Tristan Tate au fost retinuti de politistii Capitalei intr-un dosar in care sunt acuzati de viol, trafic de persoane si constituirea unui grup infractional organizat. Cei doi, desi ar fi trebuit sa paraseasca inchisoarea la inceputul saptamanii, se afla in continuare in arest, in timp ce Georgiana Naghel si Alexandra-Luana Radum au fost plasate in arest la domiciliu.

Imediat dupa ce Andrew Tate a aflat ca va ramane in arest, acesta a iesit public cu o reactie care i-a socat pe fani. Milionarul sustine ca in lunile petrecute in inchisorile din Romania a vazut Iadul si ca a avut o multime de ganduri negative, ajungand chiar la depresie. Totusi, el a adaugat faptul ca realitatea ti-o creezi de unul singur, motiv pentru care incearca sa ramana intr-un echilibru.

„Ma pot gandi singur la o recunostinta euforica pentru lucruri simple precum aerul pe care il pot respira. Ma pot gandi singur la cea mai intunecata si profunda depresie. Am vazut Iadul. Am trait in Iad. Pot produce oricare dintre stari. Realitatea ta este auto-construita”, este mesajul scris de Andrew Tate, in urma cu putin timp, pe o retea de socializare.

In trecut, Andrew Tate a scris a scris poezii in inchisoare. Versurile sale exprima atat disperare, cat si sila fata de conditiile din inchisori:

„Va voi trimite lectii zilnic din incarcerarea mea injusta.

Ei incearca sa ma faca sa cedez.

Gandacii, paduchii si plosnitele de pat sunt singurii mei prieteni noaptea. Cand gardienii ma duc si ma aduc din curte ma comport absolut respectuos.

Incearca sa picure ura in inima mea.

Dar Te rog si Multumesc raman cu mine mereu.

Gardienii mei din inchisoare isi fac datoria, au familii de hranit.

In vremurile grele, nu va uitati manierele.

Incearca sa imi faca Mintea de Fier sa cedeze cu incarcerare injusta”, sunt cateva versuri din poezia lui Andrew Tate.

sursa: perfecte.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro