Marinela Chelaru are mari probleme de sanatate.

Actrita Marinela Chelaru a dezvaluit recent ca are mari probleme de sanatate, dupa ce in urma cu ceva timp a suferit un infarct. Chinuita de boala, aceasta a fost nevoita sa renunte la actorie, iar gloria de altadata a devenit o simpla amintire. Mai mult, acum Marinela Chelaru se simte din ce in ce mai rau si isi simte sfarsitul aproape.

Actrita Marinela Chelaru, care a cunoscut celebritatea gratie Grupului Voua, s-a remarcat de-a lungul timpului datorita talentului si unorului savuros. In varsta de 63 de ani, artista este acum este pensionara si duce o lupta apriga cu boala. Si chiar daca cariera ei de actorie s-a incheiat, actrita nu si-a pierdut nici umorul si nici zambetul de pe buze, in pofida incercarilor vietii.

Marinela Chelaru a fost la un pas de moarte, in urma cu ceva timp, atunci cand a facut infarct si a ajuns de urgenta la spital. A fost operata, insa nici acum nu se simte tocmai bine si se plange ca inca mai are dureri. Totodata, nici nu are o situatie financiara buna, deoarece primeste o pensie amarata.

O tragedie in familie, o perioada neagra in care i-au decedat ambii parinti, avea sa insemne inceputul sfarsitului pentru Marinela Chelaru. Acum, aflata in plina perioada de recuperare, actrita se simte din ce in ce mai rau si simte ca moare.

„Acum ma simt mai rau decat dupa operatie. Am facut infarct si am facut operatie, pentru ca acum ma uitam de sus de la voi. Am tensiune mare, ii spuneam si doctoritei, imi zicea ca sunt atacuri de panica, eu nu sunt plangacioasa. E groasa, asta e, ma duc si aia e. Voi muri, ma duc la Dumnezeu”, spunea Marinela Chelaru, in emisiunea „Rai da’ Buni”.

Dupa cum aminteam, Marinela Chelaru a fost operata de urgenta in urma infarctului suferit. Iar acea operatie la inima i-a salvat viata insa a venit si cu o multime de restrictii si de ordin fizic, dar si alimentare. Marinela Chelaru mai spune ca acum are montat un aparat in dreptul inimii care ii monitorizeaza starea de sanatate, iar rezultatele sunt analizate in cadrul unei clinici din America.

„Am vorbit cu Arnold Schwarzenegger, da, ca am fost operati in aceeasi perioada. Aparatul pe care il port acum este din partea unei clinici din America. Ma monitorizeaza si imi trimit rezultatele”, a mai spus Marinela Chelaru, in emisiunea amintita.

sursa: bzi.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro