Rugaciunea care te scapa de necazuri.

Ce rugaciune sa spui ca sa scapi de necazuri. Parintele Arsenie Boca o rostea in perioada vietii sale de sapte ori. Care este motivul?

De-a lungul timpului, oamenii au apelat la rugaciune atunci cand in calea lor s-au ivit necazuri, mai ales unele extrem de dificile. In perioada vietii sale, Sfantul Parinte Arsenie Boca obisnuia sa rosteasca de sapte ori una dintre cele mai puternice rugaciuni din toate vremurile.

Rugaciunea la care facem referire a fost spusa pentru prima oara de catre Iisus Hristos oamenilor, invatandu-i cum sa-i ceara Lui Dumnezeu implinirea dorintelor lor, cand se simteau neputinciosi si nu numai. Este vorba despre ”Tatal Nostru”.

Profesorul Constantin Dulcan, medic neurolog si psihiatru, a marturisit in cadrul unui interviu ca el respecta indemnul Parintelui Arsenie Boca, conform caruia ”Tatal Nostru” trebuie spusa de sapte ori, atunci cand te confrunti cu o situatie din care simti ca nu mai ai scapare.

”Arsenie Boca sfatuia ca ori de cate ori vrei ceva, sa rezolvi ceva, sa spui de sapte ori ”Tatal Nostru”. Si eu o fac pe degete de multe ori. Trebuie sa-i multumiti lui Dumnezeu in fiecare secunda ca traiti.

Un profesor american spunea ca in fiecare ora sa ai zece secunde tacere, de liniste, in care sa te regasesti si sa multumesti lui Dumnezeu”, a detaliat Constantin Dulcan, intr-un interviu pentru postul Antena 3 CNN.

Multe persoane atrag necazurile, tristetea si bolile in soarta lor din cauza gandurilor negative, a mai transmis medicul neurolog. Drept urmare, acestea trebuie transformate in ganduri pozitive, caci optimismul contribuie la prosperitatea si fericirea destinului propriu.

”Evitati toata viata tristetea! Necazurile inseamna moartea, boala. Optimismul inseamna viata. Dumnezeu nu ne vrea tristi, ci ca El, cu buna dispozitie. Cei ce au fost in moarte clinica au povestit apoi ca niciodata nu au fost pe pamant sa simta o iubire atat de coplesitoare ca acolo, aproape de lumina. Asta inseamna sa speri, sa nu disperi”, a mai declarat reputatul medic neurolog.
Tot prof. doc. Constantin Dulcan mai explica faptul ca in urma unor studii efectuate la Harvard s-a ajuns la concluzia ca oamenii care se roaga se vindeca mai rapid de o boala, decat cei care nu fac asta. De asemenea, rugaciunea devine mai puternica daca este rostita de cat mai multe persoane.

” (…) S-au facut experiente la Harvard. Se iau 10 oameni cu insuficienta cardiaca X, alti 10 in alt lot, cu aceeasi boala. Pentru unii se roaga, pentru altii nu. Iar cei pentru care se roaga oamenii se vindeca mai repede. S-au facut experimente! Pentru ca ei trimit un camp de energie unei entitati. Si sa faci un om sa rada si sa fie fericit inseamna sa i-L dai lui Dumnezeu”, a mai transmis Constantin Dulcan.

sursa: fanatik.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro