Irinel Columbeanu este din nou singur!

Irinel Columbeanu si iubita lui, Ani, s-au despartit dupa ce fostul milionar a plecat in America.

Irinel Columbeanu nu este prea norocos cand vine vorba de iubire. In urma cu cateva saptamani, fostul milionar declara ca s-a indragostit la prima vedere de Ani, o afacerista din Bucuresti, pe care a cunoscut-o intr-o pensiune din Delta Dunarii. Dar se pare ca dragostea s-a stins repede, caci Irinel este din nou un barbat singur.

La aproape o luna dupa ce a anuntat, foarte fericit fiind, ca are o noua iubita, Irinel Columbeanu a marturisit ca sentimentele s-au risipit. Dupa ce a plecat in America pentru a se reintalni cu fiica lui, fostul milionar si iubita lui, Ani, nu au mai tinut legatura.

Irinel Columbeanu a declarat ca el si afacerista Ani s-au despartit si ca, momentan, nu se gandeste sa isi faca o alta iubita.

„Nu am mai vorbit cu Ani de cand am plecat. N-a fost sa fie. Nu-mi mai trebuie o relatie, nu o voi mai cauta. Dupa ce am vazut-o pe Irina nu-mi mai arde de altceva”, a spus Irinel Columbeanu pentru Cancan.ro.

loading...
Fostul milionar are o fiica din fosta casnicie cu Monica Gabor, pe Irina.

Barbatul si fetita lui nu se mai vazusera de 5 ani, caci adolescenta locuieste impreuna cu mama ei, in America. Irinel Columbeanu a decis sa calatoreasca pana pe indepartatul continent pentru a-si revedea fiica, despre care a declarat ca a crescut foarte mult si ca este o adolescenta foarte inteleapta.

„A avut loc in holul hotelului unde locuiesc(n.red. revederea). Am fost foarte impresionat sa constat ca a crescut foarte mult de cand nu am mai vazut-o, sunt 5 ani de atunci. M-a impresionat faptul ca a crescut atat in inaltime, cat si in intelepciune. Asa mi s-a parut mie”, a declarat Irinel Columbeanu pentru un post TV.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro