„Medicii plangeau cand m-au bagat in operatie. Le vedeam pe asistente cum isi stergeau lacrimile cand se uitau la mine.”

Conform afirmatiilor make-up artistului, se pare ca situatia initiala in care s-a presupus ca Daniel Balaciu a planificat totul si le-a dus pe Chantal si pe Celine la bunici, inainte de a o agresa violent pe Dana Roba, nu reflecta cu exactitate realitatea.

Se pare ca cele doua fete au fost martore la atrocitatile prin care a trecut mama lor, deoarece se aflau in camera de langa atunci cand barbatul a lovit-o pe vedeta cu un ciocan in cap, fara mila.

Pe langa aceste lucruri, make-up artistul a mai spus ca s-a simtit ingrijorata ca barbatul ar putea sa le raneasca pe fete, mai ales intr-un context in care i-ar fi marturisit ceva complet socant cu ceva timp in urma.

Dupa ce a scapat miraculos de la moarte, dupa ce a fost brutal batuta in cap cu un ciocan, Dana Roba a inaintat actele pentru divort si doreste sa obtina custodia celor doua fetite.

In plus, Dana Roba doreste ca instanta sa ii anuleze drepturile barbatului si sa se asigure ca acesta nu se va mai putea apropia de ele nici macar dupa ce va fi eliberat din inchisoare.

loading...
„Medicii plangeau cand m-au bagat in operatie. Le vedeam pe asistente cum isi stergeau lacrimile cand se uitau la mine. El a spus la ambulanta atunci cand a venit, ca ne-am batut. Totul este premeditat pentru ca eu nu am avut ciocanul acela in casa. Eu ma mir ca nu le-a omorat si pe fete. Era premeditat ca a adus ciocanul in casa, eu n-am avut un astfel de ciocan.

Am bagat actele de divort si imi doresc sa fie decazut din drepturi. El o sa faca 10-15 ani de inchisoare si cand iese, fetele mele o sa aiba 20 de ani si ele vor avea iubiti, mi-e frica ca le omoara de gelos. Eu sunt convinsa. Mi-a spus: „Tu crezi ca Chantal umbla cu cine vrea. Eu ii fac capatul lui ala”, asa vorbea”, a dezvaluit Dana Roba in cadrul unei emisiuni TV.

Dupa ce a fost externata din spital, Dana Roba a mai ramas o saptamana pentru a se recupera si a-si recapata puterile pentru a avea grija de fiicele sale. In timpul internarii sale, Chantal si Celine au fost in grija parintilor lui Daniel Balaciu, iar Dana a mentionat ca soacra sa s-a opus si a refuzat sa le dea fetitele.

Desi initial le-a ascuns adevarul si nu le-a spus ca tatal lor a agresat-o, se pare ca cele doua fete si-au dat imediat seama despre ce s-a intamplat cu mama lor, mai ales ca se aflau in camera alaturata in timpul atacului si au auzit totul.

„Fetele s-au speriat, prima data le-am mintit ca am cazut cu bicicleta si cand am ajuns acasa le-am zis. M-a intrebat: Mama, cine te-a lovit. Si eu am intrebat: Cine crezi. Si mi-au zis: Cred ca tata te-a lovit si Chantal isi punea mainile la urechi. Le-a fost greu sa ma vada fara par in cap”, a mai povestit Dana Roba.

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro