Anamaria Prodan, mai indragostita ca niciodata. Cum a surprins-o Ronald Gavril cu ocazia onomasticii

Anamaria Prodan a intrat in anul 2024 cu dreptul, alaturi de Ronald Gavril. Cei doi si-au oficializat relatia in urma cu doar cateva zile si s-au afisat destul de mult pe retelele de socializare.

Anamaria Prodan radiaza de fericire de cand este cu Ronald Gavril. Femeia de afaceri a marturisit ca se afla intr-o relatie, dar a preferat sa nu spuna de cine este vorba, pana de curand, cand l-a prezentat tuturor pe barbatul care o face fericita.

In urma cu doar cateva zile, Anamaria Prodan a fost in centrul atentiei, deoarece si-a serbat onomastica. Printre persoanele care i-au fost alaturi s-a numarat si noul ei iubit, care, in mediul online, a postat doua fotografii de cuplu, alaturi de o urare.

Barbatul a preferat sa fie discret, ala cum ii place iubitei sale si s-a rezumat doar la cateva cuvinte. Cu toate acestea, fotografiile in care apar cei doi demonstreaza cat de bine se inteleg, dar si faptul ca nu este nevoie de multe cuvinte, atunci cand sentimentele sunt la mijloc.

„Happy Name Day!” (n.r. La multi ani de ziua numelui!)”¸a postat Ronald Gavril, pe contul sau de Instagram.

Dupa ce si-a oficializat relatia cu Ronald Gavril, fiul impresarei s-a fotografiat impreuna cu acesta, semn nu doar ca s-au cunoscut, dar si ca se inteleg.

In urma cu ceva timp, femeia de afaceri marturisea ca, pentru ea, parerea copiilor in ceea ce priveste partenerul de viata este importanta, deoarece, daca ei sunt fericiti, ea este fericita. Cu toate acestea, declara ca niciodata nu a incetat sa creada in iubire, in ciuda greutatilor prin care a trecut, fiind convinsa ca, la un moment, avea sa apara si barbatul ideal pentru ea.

sursa: protv.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Massy

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro