ANDRA SI CATALIN MARUTA S-AU REVOLTAT DUPA CRITICILE ADUSE FIICEI LOR, EVA.

Filmul „Tati Part-Time” a ajuns pe primul loc in Box Office-ul romanesc, la cateva zile de la lansare. In pelicula romaneasca joaca, de altfel, Eva Maruta, fiica in varsta de 8 ani a lui Catalin si a Andrei Maruta, dar si actorul Alex Bogdan. Aparitia micutei in film, insa, a starnit un val de critici in mediul online, aspect care i-a impins pe parinti sa isi spuna punctul de vedere! Vezi mai jos, in articol, ce mesaj a transmis prezentatorul de la Pro TV!

Eva Maruta, in varsta de 8 ani, joaca in pelicula romaneasca „Tati Part-Time”. Aparitia micutei pe marile ecrane ale cinematografelor a atras, insa, critici din partea mai multor persoane, in mediul online. Micuta si-a facut debutul in lumea actoriei, fiind extrem de fericita de participarea sa la filmari, dar si pentru rolul pe care l-a interpretat. Insa, acest aspect nu a fost vazut cu „ochi buni” de toata lumea, primind un val de critici dure. In acest sens, Andra si Catalin Maruta, parintii micutei, au analizat situatia si au transmis o opinie pe Facebook. Redam mesajul mai jos.

„Nu vei reusi niciodata”, „Esti praf”, „Lasa-te de meserie” Cine nu a auzit macar o data genul acesta de comentarii menite numai sa raneasca, sa distruga increderea de sine? Ca adulti, sa zicem ca ne-am obisnuit si, cu putin efort, sa nu le ascultam (intotdeauna). Din pacate, pot taia niste aripi cand ele sunt adresate unui copil care abia incepe sa viseze si crede ca totul este posibil. Ca parinti sau nu, de fapt – ca oameni, suntem datori sa reactionam la aceste derapaje.

Nu e suficient sa ne intristam din cauza faptului ca exista rautate in lume, firesc este sa ne incurajam unii pe altii, sa vorbim cand avem ceva constructiv de spus – chiar si o critica, sa nu jignim fara sens. Mai presus de tot, suntem datori sa ne protejam si sa ne sustinem copiii”, a scris Catalin Maruta pe Facebook.

Filmul „Tati Part-Time” i-a avut scenaristi pe Matei Dima, alias BRomania, si Letitia Rosculet. In primele sapte zile de la lansare, au fost vandute peste 145.000 de bilete. Pelicula romaneasca a ajuns pe primul loc in Box Office, marcand, astfel, un real succes in lumea cinematografica din tara.

Cine joaca in filmul romanesc

– Eva Maruta (8 ani, o interpreteaza pe Maya);
– Alex Bogdan (il interpreteaza pe avocatul Iustin);
– Alexandru Ion;
– Doina Teodoru;
– Stefan Floroaica;
– Nelu Cortea;
– Raluca Aprodu;
– Ela Craciun;
– Mihaela Teleoaca.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Massy

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro