Bia Khalifa si Anne Bagu s-au batut intr-un club din Bucuresti!

Bia Khalifa si Anne Bagu au fost protagonistele unui adevarat scandal, desfasurat intr-un club din Bucuresti. Cele doua creatoare de continut s-au luat la bataie, dupa ce dansatoarea a bruscat-o pe blondina, de fata cu toata lumea.

Bia Khalifa este una dintre cele mai controversate persoane publice din Romania, aceasta facandu-se remarcata in urma cu multi ani, atunci cand aparea la bratul lui Dani Mocanu. Anii au trecut, iar odata cu ei, blondina a avut parte de mai multa notorietate, ajungand sa fie urmarita de sute de mii de oameni pe retelele de socializare. 

Recent, Bia Khalifa a fost implicata intr-un scandal de zile mari! Vedeta, aflata intr-un club din Bucuresti, a fost bruscata de Anne Bagu, chiar pe scena. In acel moment, blondina s-a oprit din dans si a sarit la bataie la colega sa de breasla. Oamenii de la securitate au intervenit imediat in scandalul celor doua, insa dupa ce au parasit clubul, cearta a continuat.
In parcarea localului, cele doua au continuat schimbul de replici, dar si gesturile de agresiune fizica. La un moment dat, Bia Khalifa a scuipat-o pe Anne Bagu, iar intreg scandalul a fost surprins de camerele telefoanelor mobile ale celor prezenti. 

Pana in acest punct, niciuna dintre fete nu a vorbit public despre cele intamplate, insa Bia a lasat mai multe comentarii la videoclipurile despre scandal, sustinand ca exista mai multe imagini pe care o sa le faca publice la momentul potrivit.

sursa: protv.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Massy

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro