CAT CERE DANA ROBA PENTRU UN PENSAT? OAMENII AU LUAT-O RAZNA CAND AU VAZUT PRETURILE

Anul ce a trecut a fost unul greu pentru Dana Roba. Make-up artista aproape a fost omorata de fostul partener, insa nu a lasat aceasta tragedie sa ii strice viata. Imediat cum s-a pus pe picioare, s-a intors la munca, iar clientele sale au fost cat se poate de fericite. Dana Roba este un make-up artist de succes, insa preturile practicate de aceasta i-au revoltat pe unii. Cat cere bruneta pentru un pensat?

Dana Roba este unul dintre make-up artistii din Romania cu renume si multe sunt doamnele si domnisoarele care apeleaza la serviciile acesteia. Pe langa machiaj si coafat, aceasta se ocupa si de pensat, insa pretul pentru un astfel de serviciu a fost motiv de disputa in mediul online. Se pare ca unii considera ca make-up artista ar incerca sa profite de evenimentul nefericit din viata ei cerand mult prea multi bani pentru un simplu pensat.

Asa cum spuneam, anul trecut a fost unul greu pentru Dana Roba. Aceasta a fost batuta pana aproape de moarte de fostul partener, ajungand la spital in stare grava. Desi medicii nu ii dadeau prea multe sanse de supravietuire, bruneta si-a revenit miraculos, iar in numai sapte saptamani de la evenimentul tragic s-a intors la munca.

Dupa ce si-a reluat activitatea, make-up artista si-a facut publica lista de preturi si a asteptat clientele sa se reintoarca la ea. Astfel, un machiaj pentru mirese realizat de Dana Roba costa 400 de lei, iar daca acestea vor sa se si coafeze, suma ajunge la 700 de lei.De asemenea, make-up artista a anuntat ca se ocupa si de stilizatul sprancenelor, iar pretul unui pensat este de 150 de lei. Acest pret i-a nemultumit pe fani, multi fiind cei care au criticat-o spunand ca incearca sa se imbogateasca de pe urma calvarului prin care a trecut. Insa, Dana Roba le-a raspuns imediat carcotasilor.

„Nu inteleg de unde atata hate? Vreau sa vad una din voi, daca ati fi fost in coma 48h, sa va intoarceti la munca dupa 7 saptamani… Nu va este rusine? Cine isi cumpara haine de la Zara nu inseamna ca Gucci sunt urate… fiecare intra in magazinul unde ii permite bugetul. Am pus acest pret tocmai ca imi selectez clientela. Eu nu am nevoie de cantitate, am nevoie de calitate! Sper ca sunt destul inteleasa. Va multumesc!”, a scris Dana Roba, in mediul online.

Cu toate acestea, explicatiile make-up artistei nu i-au multumit pe fani, care au continuat sa o taxeze pentru atitudinea sa.

„Asta nu inseamna ca trebuie sa profiti de ceea ce ai patit. Nici eu nu sunt de acord cu violenta, si mai rau, cu ceea ce ai patit tu. Dar la ce suma ceri tu pentru un amarat de pensat, e chiar bataie de joc/ Cred ca este penseta Versace/ Vrea sa se imbogateasca peste noapte. Sa fim realisti, totusi!/ Ce faci de 150 ron? Si implant de sprancene?”, au spus unii dintre fanii din mediul online.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Massy

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro