Catalin Botezatu, despre partidele de amor cu Bianca Dragusanu

Atunci cand vorbim despre marile iubiri din viata lui Catalin Botezatu, este imposibil sa nu vorbim despre Bianca Dragusanu. Cei doi se cunosc de multi ani, iar chiar si acum, celebrul designer are numai vorbe bune despre fosta sa iubita. Iar cu ceva timp in urma, el a vorbit si despre partidele de amor pe care le-a avut cu frumoasa vedeta.

Atunci cand vorbim despre marile povesti de dragoste din viata faimosului designer roman, Catalin Botezatu, este imposibil sa nu pomenim destul de repede despre Bianca Dragusanu. Cei doi se cunosc de multi ani, iar chiar si dupa atat de mult timp, celebrul designer are numai vorbe bune despre fosta sa iubita. Ei bine, cu ceva timp in urma, el a vorbit si despre partidele de amor pe care le-a avut cu frumoasa vedeta.

„Cand face dragoste, Bianca e salbatica, fatala, se daruieste total, stie sa fie si curva, si doamna”, a declarat Catalin Botezatu despre fosta sa iubire. „In schimb, Violeta e misterioasa, atenta la ce face. Recunosc ca mi-ar placea sa fac dragoste cu ele in acelasi timp si nu m-ar deranja sa le iau pe amandoua in casatorie. Oricum, nu am nevoie de o nevasta gospodina, care sa miroasa a sarmale, ci trebuie sa aiba coafura si manichiura perfecte, sa miroasa a parfum, sa fie o femeie-diva”, a mai spus celebrul designer, comentand despre diferentele dintre Bianca Dragusanu si cealalta iubire din trecutul sau, Violeta Babliuc.
Indiferent de cati ani au trecut, Catalin Botezatu are numai vorbe bune despre Bianca Dragusanu, chiar si acum. „Bianca este una dintre cele mai bune femei pe care le-am cunoscut. Are un suflet extraordinar si este foarte sensibila”, a spus acesta. „Ea se macina mult cand este atacata gratuit, chiar daca nu o arata. Am mai remarcat de la inceput la ea si ca este o fata inteligenta si ambitioasa”, a incheiat faimosul designer, vorbind despre frumoasa vedeta.

sursa: click.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Massy

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro