CATALIN MARUTA A RECUNOSCUT TOT, DUPA SCANDAL!

Eva, fiica lui Catalin si a Andrei Maruta, joaca in pelicula romaneasca „Tati Part-Time”. Filmul a aparut in urma cu doua saptamani, iar la 7 zile de la lansare a ajuns pe locul intai in Box Office. In jurul aparitiei micutei de 8 ani in film s-a creat un „val” de reactii. Unii dintre privitori au adus critici la adresa fetitei care a interpretat-o pe Maya in film. Catalin Maruta, tatal ei, a dorit sa faca o serie de precizari legate de pelicula care este indragita de multi cinefili. Vezi mai jos, in articol, ce a spus prezentatorul TV!

In primul rand, Catalin Maruta le-a multumit celor care au transmis mesaje de sustinere. Prezentatorul TV a revenit cu o serie de precizari, dupa ce fiica lui, Eva Maruta, s-a confruntat cu un „val” de critici, dupa aparitia in filmul „Tati Part-Time”. Pe retelele de socializare, unii dintre privitori si urmaritori au spus ca la baza aparitiei micutei in film ar sta nepotismul. Tatal ei a precizat ca scenariul a fost scris in gand si cu Alex Bogdan, si cu Eva. De altfel, este un film privat in care, de altfel, familia Maruta a investit. Asa cum a precizat Catalin Maruta, si ei sunt actionari la filmul care a ajuns pe locul 1 in Box Office-ul romanesc.

„Multumim mult de tot pentru toate mesajele de sustinere, pentru ca in ultima perioada, a luat totul, asa, o turnura la care nu te astepti, oameni care au vazut filmul, oameni care sunt suparati, oameni care injura. Doamne, oameni buni! Hai sa ne linistim. E un film la cinematograf. Cine vrea sa mearga il vede, cine nu, nu il vede. Punct. Am vazut azi un comentariu: Dom’le, a dat Eva casting. In podcastul pe care l-am facut aici cu Alex Bogdan, cu BRomania, cu Letitia Rosculet, s-a explicat foarte clar.

Scenaristii au scris un film cu Alex Bogdan in gand si cu Eva. E un film privat, e un film in care o persoana privata a investit bani, unde si noi suntem actionari la acest film. Practic, asa a aparut filmul. Nu e nicio justificare, doar ca voiam sa va spun”, a precizat Catalin Maruta.

In continuare, Catalin Maruta a precizat ca filmul este un produs cinematografic privat. Micuta Eva, in varsta de 8 ani, a interpretat rolul unei fete pe nume Maya, in pelicula romaneasca. Actorul Alex Bogdan l-a interpretat pe avocatul Iustin, in film.

„M-a intrebat cineva: Alex Bogdan a dat casting? George Ivascu de ce apare in film? Ca puteau sa fie alti actori. E un produs privat. Exact ca si cum voi vreti sa faceti ceva si sunt banii vostri, investitia voastra, viziunea voastra. Daca reusiti sa va scoateti banii si sa aiba succes, bine, daca nu, iarasi bine. E un produs privat, exact cum avem aici, la podcast.

Oameni pe care ii invita, in functie de cum credem noi sau ce ne dorim noi. Tinem cont de si de ce ne spun oamenii. Va multumim, sunt foarte multe mesaje, asta e adevarul. Mii de mesaje cu felicitari pentru Eva, pentru actorii din film”, a transmis Catalin Maruta, intr-un live pe Facebook.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Massy

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro